Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Flotte villaer og haver

Mange danskere kender byen fra ferier i tidens løb. De fleste af byens hoteller er i dag blevet moderniseret, og byen har generelt fået sig et gevaldig løft.

Den tidligere romerske by som nu til dags har omkring 3500 indbyggere, domineres af det gamle kloster, som har udsigt over bugten. De fleste kender dog byen for de mange spektakulære villaer og haver, samt ikke mindst den smukke strand Baia delle Sirene. 

Kort over Garda

Klik på kortet herunder for mere information om hoteller og andre ferieboliger i byen samt en oversigt over afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, villa eller ferielejlighed?

Er du på udkig efter den perfekte feriebolig i Garda? Udvalget af hoteller er stort i byen, men i søgemaskinen her på siden finder du vores udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i og omkring den hyggelige by. 

Måske drømmer du om en ferie på et hyggeligt Bed & Breakfast ved Gardasøen? Eller måske skal du afsted med hele storfamilien eller en flok venner? Så overvej muligheden for at leje en stor villa til mindst 20 personer

Angiv blot datoer og antal personer for at få en oversigt over de tilgængelige ferieboliger  i din ferieperiode. Det bliver næsten ikke være nemmere at finde den perfekte bolig til din næste ferie i Italien.

>> Læs om vores hoteller ved Gardasøen her

Transport

Vil du rejse med fly til Italien, er Verona Lufthavn den nærmest beliggende lufthavn til Garda (36 km). Inden for rimelige køreafstand er blandt andet også Bergamo Lufthavn og Milano Linate Lufthavn.

Flyforbindelser til Italien

Der er gode busforbindelser fra Garda til den nordlige del af søen og syd på til Verona og Peschiera, hvorfra der går tog. Fra Peschiera er der også gode bådforbindelser rundt på søen. Med bil kommer du nemt ud til Brenner-motorvejen via det lille pas Costermano, som adskiller bjergene Monte Baldo og Monte Brione.

I det hele taget er en lejebil et oplagt valg, hvis du vil have mulighed for i eget tempo at udforske mere end blot nærområdet. Med en bil er det desuden nemmere at følge pludselige indskydelser uden at skulle tænke på køreplaner.  

Gode råd om billeje i Italien

Restauranter og shopping

Der er en rigtig god lille promenade langs med søen med tilpas mange restauranter, isbarer og forretninger. Der er kun få km til lige så charmerende om end lidt mere mondæne Bardolino, og skulle købelysten falde over en, så er det ind til Via Mazzini i Verona, hvor shoppe-lysten nok skal blive styret.

Læs mere om Garda

Udflugter og aktiviteter

Lej en båd, snup en tur i vandcykel, tag på rundtur i NAVIGARDAs både (billetter købes på molen). Italiens sø er ikke kun slentreture langs promenaderne, det er også sejlads, surf og vandaktiviteter for det store vovemod - kort sagt alle muligheder er tilstede for en aktiv ferie ved Gardasøen.

Børnene vil sikkert glæde sig over et besøg i forlystelsesparkerne Gardaland og Canevaworld, der begge ligger inden for en halv times kørsel.

Der er nok seværdigheder og charmerende byer omkring søen til at fylde ferien med nye oplevelser hver dag. Men dertil kommer chancen for at besøge berømte kulturbyer som Verona og den velholdte middelalderby Mantova.

Disse og meget andet kan du eventuelt opleve på spændende ture med en lokalkendt, certificeret guide fra vores samarbejdspartner Viator, som har et bredt udvalg af velorganiseret udflugter i Veneto.

 

En ferie i Garda er dog også for livsnydere og dig, som bare trænger til at koble helt af og komme ned i tempo. Der er for eksempel ikke langt til golfbaner, vinområder, wellness og ikke mindst et bredt udvalg af gode restauranter. 

Lokale links

Den officielle turisthjemmeside for Gardasøen kan du finde her

 

Skjul teksten
 
 
search map