Anmeldelser af Residence San Carlo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence San Carlo

Læs personlige anmeldelser af Residence San Carlo som ligger ved Gardas√łen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence San Carlo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

en uge på et skønt hotel

Vejret kunne i naturligvis ikke garantere. Vi havde en del regn, men nød det, når solen var fremme. Hotellet lå utrolig smukt med en eventyrlig udsigt. Vi gik nogle gange til Garda by bl.a. da der var marked. Byen Garda var også en dejlig oplevelse med rigtig mange muligheder for at shoppe. Vores lejlighed var perfekt med alt hvad dertil hører. Vi nød morgenmaden på altanen hver dag uanset vejret.
Komfuret var lidt svært at gøre sig klog på, da tallene var totalt udviskede. Kaffemaskinens kande var for lille, så man kunne ikke undgå at spilde, hver gang kaffen skulle hældes op. Det var nok det eneste, vi kunne klage over.

Anbefaling til kommende gæster

Bussen til Garda by er hurtigt i byen, og kører udfor cafeen, der sælger billetterne. Turen til Verona er også et besøg værd ligesom Limone er skøn. Gåture i bjergene er en stor oplevelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Fint sted.

Fint sted, velholdt udendørs område, godt indrettet lejlighed selvom det er fra 70'erne.
Lækker pool, godt med børneafdeling i poolen. Godt med den lille legeplads som børnene selv kan løbe ned på. Fredeligt område og med gå afstand til indkøbscenter.

Anbefaling til kommende gæster

Verona - en rigtig hyggelig by ca. 35 minutters kørsel.
Venedig - fantastisk by ca. 1.5 time men på motorvej næsten hele vejen er virkelig et besøg værd.
Parco delle Cascate - vandfaldspark ved molina. Lækkert naturskønt område... man kan bl.a. prøve at gynge ind mod et vandfald.

Residence San Carlo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence San Carlo
Treværelseslejlighed Classic med 4/6 sovepladser (med balkon)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 5 børn
Navn

Excellence place, service to be improved

Fantastic residence, with a beautiful view over La Garda, and the hills. Located perfectly away from huge traffic and tourists, however still short way to center.

We chose to do the cleaning ourselves prior to leaving the residence. That was not a good experience as the person who was supporse to check the quality was very inpolite, and we left with a very bad feeling. I would recommend the staff at the residence, to up-grade the service.

Anbefaling til kommende gæster

Try the FUNIVIA in Malcesine it takes you to the top of Monte Baldo (mountains). Malcesine is reached by going north of the lake.

Residence San Carlo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence San Carlo
Toværelseslejlighed Classic med 2/4 sovepladser (med balkon)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Lummer lejlighed

Et i høj grad utidssvarende køkke, med skæve kogeplader, ingen udsigt, kun til´et dtort træ, der burde have været beskåret mange gange gennem årene. Gartneren er nok gået på pension.
Man informeres om at udsigt ikke kan garanteres. Det er også fint nok, men ikke når vores lejlighed er markeret som en af de udvalgte med udsigt. Løs el-kontakt i væggen der hang delvist ud. Måtte selv reparere den så børnene ikke kom til skade. Elendig legeplads, sikkert fra samme tidsperiode som køkkenet: før den industrielle revolution. I relation til prisen var det et rigtigt dårligt ophold. Kommer ikke her igen!!

Residence San Carlo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence San Carlo
Treværelseslejlighed Classic med 4/6 sovepladser (med balkon)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Turen og opholdet har været 100% i orden.
Vi blev indlogeret i en større lejlighed ? end bestilt og det kan man jo ikke klage over.
Stedet, modtagelsen, info alt var i sin skønneste orden. Men igen, ingen klager alt spillede, og vi bemærkede ikke noget til nogle gener af nogen art. Super omgivelser, dejlig stille, rent og pænt. Godt pool område. Så Tak er vel egentlig på sin plads, ?

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Birgitte Boje og familie fra Svendborg boede på Residence San Carlo i Costermano del Garda fra d. 14. til d. 19. juli 2012.

Vores ophold på Residence San Carlo gik forrygende! Det er et pragtfuldt sted med en vidunderlig udsigt over Garda-søen, en dejlig forfriskende pool og en skøn lejlighed med alt, hvad vi i vores familie havde brug for. Det er en stor fordel, at der er altaner på begge sider af bygningen, så man kan søge skygge, når det bliver FOR varmt! ;o)
Bager og indkøbsmuligheder ligger i gå-afstand, og selv om der ikke er langt til byen, ligger residencen dejligt fredeligt. Vi nød vores ophold og havde ingen problemer med støjende naboer ell. trafik.
Meget venligt både engelsk- og tysktalende personale i receptionen. Vi kan varmt anbefale et ophold på Residence San Carlo og overvejer selv at vende tilbage igen en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Berit fra Åbyhøj boede på Residence San Carlo i Costermano del Garda fra d. 23. til d. 27. juli 2011.

Residence San Carlo var også et hyggeligt sted og standarden fin. Lejligheden især var rigtig godt udstyret i forhold til selv at lave mad. Dog var der ingen udsigt fra vores lejlighed. Vi boede i en hjørnelejlighed i stueplan nr. 6. Teressen var gemt bag et trappetårn til de næste etager og der var ingen sol og ingen udsigt overhovedet ikke engang til poolen. Det var lidt uheldigt, når man havde glædet sig til at sidde og kigge ud over

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Ronnie og familie fra Skagen boede på Residence San Carlo i Costermano del Garda fra d. 3. til d. 10. juli 2011.

Vi, en familie på 3 (datter på 8 år) havde et fint ophold her. Der er meget frit og ikke så mange regler på residenset. Meget meget sød, venlig og serviceminded velkomst og hjælp fra receptionist på Residence Finlanda, hvor man skal hente sin nøgle. Lejlighederne er ældre og ikke så moderne, men fungere fint og der er pænt rent og ordentligt både i lejlighed og på området. Udmærket supermarked 5 mins. gang væk samt stor, god og billig skotøjsbutik lige om hjørnet. Alle lejligheder har forskellige ankomst og afrejse dage, hvilket egentlig er helt fint, da der så er lidt udskiftning af gæster i løbet af ugen. Ulempen er, at der er 4 km til Garda by, så der er ikke så meget lige at foretage sig, hvis man vil gå en aftentur i området og ikke har lyst til at trave de 4 km af stejl vej til/fra Garda.
Generelt syntes vi at Garda området er "for meget" turist by for os. Vi har tidligere rejst ved Lago Maggorie, hvilket et meget mere noget for os.
Men Residencet San Carlos fejlede ikke noget.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Tina og familien fra Hinnerup boede på Residence San Carlo i Costermano del Garda fra d. 24. til d. 31. juli 2010.

Fuldt ud tilfredse med vores ophold i Residense San Carlo i Costarmano. God beliggenhed til ro og afslapning - og flot udsigt over Gardasøen fra altanen. Garda by med strandpromanade, puls og liv er kun få kilometer fra lejlighederne, så det er nemt at få mere liv og mennesker omkring sig, når man har lyst til det. Fin pool med liggestole til alle - igen med rolig og afslappende stemning. Eneste negative kommentar er, at der er meget lydt i lejlighederne - lød som om overboen flyttede om på møblerne mange gange i løbet af dagen/natten. Vi måtte tysse på vores 3 børn flere gange, så vi sikrede os ikke at genere vores naboer. Godt supermaked og super godt pizzaria i gå-afstand.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Marianne og familie fra Smørum boede på Residence San Carlo i Costermano del Garda fra d. 16. til d. 23. juli 2009.

Det har været en super dejlig ferie, Costermano del Garda er en stille og rolig by og lejligheden vi boede i var perfekt med en fantastisk udsigt over Gardasøen. Poolen var tilpas stor og der var som regel god plads. Vi kan anbefale en tur til Bardolino 10 min. kørsel samt Lazise 15 min kørsel. Hvis man ønsker en mere fredelig by med mindre turisme men med en pragtfuld stemning, kan vi anbefale byen Torri som ligger 10 min kørsel mod nord.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Helle og rejsefæller fra Virum boede på Residence San Carlo i Costermano del Garda fra d. 11. til d. 17. juli 2009.

Tak, vi har haft en rigtig dejlig ferie. Begge steder levede fuldt op til vores forventninger.Costermano var betydlig bedre end forventet. En super lejlighed, fantastik udsigt, dejligt område og lidt væk fra turismen ved Gardasøen. Lejligheden ved Sirmione var rigtig svær at finde, vi havde ikke en adresse, vi kunne indlæse på vores GBS og skiltningen af lejligheds området var meget dårlig. Det tog os ca. 1½ time at finde Green Recidence, og mens vi ledte, fandt vi også ud af, at engelsk eller tysk er ikke det italiener taler mest. Lejligheden og omgivelserne var rigtig fine, fantastiske pool`s og en sjov oplevelse, at være sammen med italiener, der selv holder ferie. Selve området uden for komplekses var kedeligt, med det kompenserede byen Sirmione for. Ved skifte dag lørdag, fandt vi ud af, at man sagtens kan komme før kl. 16 til sin lejlighed San Carlos. Det kunne måske være rart at vide for andre. Det var vores helt klare indtryk, at de er meget fleksible og hjælpsomme. Inden vi tog afsted på vores ferie, var vi lidt betænkelig ved, at skulle skifte lejlighed efter første uge. Men det var vi rigtig glade for. Vi fik 2 meget forskellige oplevelser ved Gardasøen, som vi synes berigede vores ferie. Selvom at det er lidt besværligt at flytte, var det, det hele værd. Tak til Jer for jeres gode info, og opføling her efter ferien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Residence Roma

Malcesine, Veneto

Appartamenti Vignol Due

Bardolino, Veneto

Anbefalinger til dig

Corte dei Soavi

Soave, Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Locanda La Candola

Soligo, Veneto

Populært i Veneto

search map