Feriebolig i Costermano del Garda ved Gardasøen

Residence San Carlo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence San Carlo ligger ved bydelen Costermano ca. 4 km fra Gardasøen. Komplekset ligger på en blind vej tæt på hovedvejen fra Garda. Det er derfor let at komme dertil, samtidig med at man befinder sig i rolige og afslappende omgivelser.

Pool for børn og voksne

Komplekset består af i alt 50 lejligheder, hvoraf halvdelen er privatejet. Da man befinder sig højt oppe over Gardasøen, findes der fra størstedelen af lejligheder en smuk udsigt over søen(Det kan dog ikke garanteres på forhånd, at man får en lejlighed med søudsigt). På stedet findes der swimmingpool med børneafdeling, legeplads, en stor parkeringsplads og en reception. Der er indkøbsmuligheder og restauranter ca. 100 meter fra stedet.

Læs mere om Residence San Carlo

Du har restauranter inden for gåafstand

Du bor med selvforplejning, men nogle gange kan det være dejligt at lade sig forpleje af andre i stedet. Overfor Residence San Carlo ligger der en restaurant / pizzeria og kun et par hundrede meter væk har du ganske praktiskt både café, isbar, barer, pizzeriaer og restaurant. I Costermano er der også et supermarked, apotek, supermarked, bank, posthus, frisørsalong, cykelbutik og et par andre forskellige butikker, på trods af byens lille størrelse. Skulle dette ikke være nok, har du kun få kilometer til Gardas historiske centrum og dens hyggelige tilbud.

Udforsk den vidunderlige søbred

Den østlige side af søen, hvor du befinder dig, er en af de mest populære takket være sine mange små hyggelige steder som Bardolino, Lazise og Malcesine. Du har altså et godt udgangspunkt for at besøge disse steder til en god frokost eller bare for at gå rundt og indsnuse den herlige atmosfære, der hersker her.

HUsk også at besøge Sirmione, det berømte Valpolicella vinområde, der ligger lige ved siden af og vidunderlige Verona med sin smukke opera og maleriske centrum. Hvis du rejser med børn, bør du besøge Gardaland temapark og parkerne ved siden af. Har du lyst til at vandre eller være i naturen, kan du tage til Monte Baldo, som ligger bag dig. Så der er kort sagt meget at tage sig til og opleve i dette dejlige område.

Alle lejligheder har terrasse eller balkon

Der er i alt 50 lejligheder, hvoraf halvdelen er privatejet. Du befinder dig højt over søen, hvilket betyder, at de fleste lejligheder har en flot udsigt. Lejlighederne er fra 70'erne, hvilket betyder indretningen er ældre og gammeldags. Men de fremstår dog både komfortable og rummelige samt velholdte. De er alle udstyret med satellit-tv, opbevaringsboks og centralvarme. De fleste lejligheder har en lille, møbleret balkon (ca. 2-3 m² og) og nogle har en terrasse. Da balkonerne varierer i størrelse, er der kun plads til 4 stole og et bord.

Bemærk: Indtjekning er altid mellem kl. 16:00 - 19:00. Efter kl. 19:00 er det ikke muligt at tjekke ind og du vil være nødt til at bo på et andet hotel for egen regning.

Læs om lejlighederne på Residence San Carlo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map