Feriebolig i Costermano del Garda ved Gardasøen

Residence La Filanda

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence La Filanda ligger ca. 4 km fra Gardasøen i et grønt område på ca. 15.000 m². Selve bygningen stammer fra slutningen af 1800-tallet og blev brugt til produktion af silke og som spinderi.

Pool til alle aldre

Dengang havde man ikke det store behov for at bygge balkoner, hvorfor ikke alle lejligheder har en privat udendørsplads. Til gengæld er stemningen pragtfuld med store portico, hvælvingeloft, søjler og trapper, der stadig præger huset. I den store have har man anlagt et flot svømmebassin for voksne og en børnepool ved siden af samt legeplads. Til rådighed for gæsterne er der også møntvask, en god restaurant, reception og parkeringsplads.

Læs mere om Residence La Filanda

Restaurant med lokale retter

Restauranten byder på såvel de mere kendte italienske retter som på lokale specialiteter. Her vælger mange af de lokale at holde deres middage og somme tider også deres bryllup. Til dem, der ønsker det, er der også mulighed for at få serveret morgenmad i lejligheden på det tidspunkt, man ønsker det.

Lejlighederne

Lejlighederne er velmøblerede og råder alle over fjernsyn med nogle satellitkanaler, værdiboks, varmeanlæg og telefon. Nogle lejligheder har terrasse enten med direkte udgang eller i haven, deres pris er dog lidt højere.

Læs om lejlighederne på Residence La Filanda

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map