Anmeldelser af Residence I Cortivi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence I Cortivi

Læs personlige anmeldelser af Residence I Cortivi som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence I Cortivi. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Residence I Cortivi

Gardasøen som feriedestination

Residence I Cortivi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence I Cortivi
Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (type C1)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Skøn, rolig oase

På Residence I Cortivi er der fred og ro på trods af den korte afstand til Garda. Vi nød det afgrænsede private område, hvor der ikke var turister og larm.
Stedet eger sig godt til familier, der gerne vil have fred og ro. Der er kun to lejligheder til udlejning - resten er private ferieboliger for italienere - det nød vi:-) Det betyder også at der er en del restriktioner for at sikre de rolige rammer - så hvis man har mindre børn og er til badedyr, boldspil m.m. så skal man finde et andet sted.
Lejlighederne har en fin størrelse, og de 3,5 stjerner er retvisende ift kvalitetet.

Residence I Cortivi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence I Cortivi
Treværelseslejlighed med 5/6 sovepladser (Type C2)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Rigtig fin lejlighed og god service fra udlejer

Lejligheden var rigtig fin, gode senge, godt udstyret køkken og dejligt med egen lille have udover de store fællesarealer. Nu var vi her udenfor sæson, og det var tydeligt. Små butikker var lukket, det var ikke varmt nok til pool, og de andre lejligheder i komplekset var tomme. Så på denne årstid kan man vist godt sige at her er kedeligt, uden at fornærme nogen. I højsæsonen tror jeg omvendt man vil sætte pris på at kunne trække sig lidt tilbage. Vi boede i den ene af de to lejligheder, som In-Italia formidler, og de ligger dør om dør, så vi vil gerne komme tilbage med familie eller venner og fylde begge lejligheder op. Den lokale udlejer talte et fint engelsk og de var meget servicemindede, da vi havde brug for hjælp til varmen. Wifi virkede upåklageligt.

Anbefaling til kommende gæster

Fint supermarked og ok pizzarestaurant i gåafstand.

Residence I Cortivi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence I Cortivi
Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (type C1)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)

så fin ud, men var ikke åben (i april)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2015
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Lækkert og privat

Super lækkert sted med masser af fred og ro. Ligger meget centralt ,men ingen forstyrende larm.Egen aflåst garage ,hele komplekset ca 12 boliger er hegnet og aflåst.Egen lille have som passes en gang om ugen. Bager ca 75 m .supermarked ca. 500 m .Kan kun anbefale dette sted,med chance for at det så er optaget næste gang vi kommer, for vi kommer igen..

Anbefaling til kommende gæster

Spisested: hotel lige overfor ca 75m ,med meget sød og venlig betjening ,maden ok. Skal i have god mad ,tag til La Dacia i Bardolino ( kør mod Affi,drej til højre mod Bardolino ,kør ca 2 km og det ligger på højre side) Et ande sted der er værd af besøge er Ristorante Costadoro ,Via Costadoro 7 , Bardolino.De taler eng. eller tysk alle 3 steder. Kør en tur til Negrar i Valpolicella og nyd byen med den gamle arkitektur og kør op i bjergene og nyd udsigten,det tager 15 min og så er man meget højt oppe. .Man kan se Gardasøen fra oven Indkøbscenter : La grande mela ,kør med Verona ,i meget stor rundkørsel kør til højre. Il Leoni i Lonato del garda. Begge meget stor indendørs centre med aircon. Tag ud og prøv Italien ,hold jer fra turist fælderne og nyd dette fantastiske land og dets indbyggere. Min familie og jeg er kommet der siden børnene var 2 og 5 år og de er idag 18 og 21 og vi tager stadig til Italien så tit som muligt.

Residence I Cortivi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence I Cortivi
Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (type C1)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Sabine og familie fra Tamm i Tyskland har holdt ferie på Residence I Cortivi i Costermano del Garda fra 25. august - 8. september 2012.

Vi har nydt ferielejligheden, beliggeneden og især den smukke swimmingpool meget. Eneste skuffelse var, at lejligheden var meget beskidt (masser af nullermænd og hår på gulvet, snavset service, pizzarester på hylden, skimmelsvamp i badekar, ...).
Men den egentlige årsag til, at vi ikke vil komme tilbage, er den udtalte uhøflighed fra beboerene.
I ejendommen er kun 2 lejligheder under Montebaldo-agenturet som udlejes til feriegæster. Resten af lejlighederne er privatejede af ældre herrer, familier med børn og andet godtfolk. Begge vores to børn i alderen 8 og 9 år blev ved den mindste lyd betragtet med onde øjne eller en hvislende "silenzio" - så der var en meget ubehagelig atmosfære. Dette er ikke noget, vi har oplevet på andre ferier, og det er også grunden til, at vi kun kan fraråde familier at reservere på Residence i Cortivi. Ærgerligt!
En anden indikation af, at beboerne ikke tolerere gæster :
Vores bil var parkeret i indhegning og sikret med låste porte i Residens garagen. Passagersiden blev ridset på helt forsætligt vis (sandsynligvis med en nøgle). Skaderne beløber sig til omkring 1100 Eur !!! Bortset fra beboerne kan man kun komme ind på stedet, hvis man klatrer over det høje hegn, som vi mener er meget usandsynligt. Desværre var der ingen vidner, og derfor har vi så et meget dyrt og ubehageligt minde om vores Italiensferie. Sabine

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen
Lars og familien fra Ølstykke boede på Residence I Cortivi i Costermano del Garda fra d. 15. til d. 22. oktober 2011.

Turen til Costemano gik rigtig fint. Vi havde flot solskinsvejr for det meste og en smule støvregn sidst på ugen. Det er tydeligt når man bevæger sig langs søen at sæsonen er ved at være slut men som altid i Italien er folk søde og hjælpsomme. Et godt tip, har man skolesøgende børn og besøger Costemano, ligger der ca. 10 minutters gang bag indkøbscenteret ved Cortivi en krigs kirkegård med faldne fra 2. verdenskrig, især tyske soldater. Det gør et stort indtryk på skolebørn der har haft om krigen i skolen. Det bliver pludseligt meget mere virkeligt at se de over 20.000 grave samlet på et sted, og især når de går rundt og ser at næsten alle var unge drenge/mænd på 18-25 år. Det indtryk kan selv den mest engagerede historielærer ikke skabe i et klasseværelse.

Vi oplevede også Gardaland med Halloween tema hvor også mange af gæsterne var klædt ud - det var super sjovt og kan klart anbefales

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn
Birgitte og familie fra Søborg boede på Residence I Cortivi i Costermano del Garda fra d. 15. til d. 22. oktober 2011.

Vores tur gik glimrende. Der er dog problemer med opvarmningen af lejligheden, når man rejser i uge 42. Vi fik ikke gang i varmen og kunne naturligvis havde taget fat i turistbureauet. Det vil være en meget bedre service/oplevelse, hvis der ligger en instruktion til termostaten i lejligheden eller turistkontoret på forhånd har indstillet varmen, så den virker.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Henrik og familie fra Værløse boede på Residence I Cortivi i Costermano del Garda fra d. 16. til d. 23. juli 2011.

Jo tak, som altid er det en fornøjelse at gøre forretning med In-Italia - I yder en rigtig god service.

Vi havde en fantastisk tur til Costermano del Garda, feriestedet var rigtig hyggeligt, en lille oase midt i Costermano - stedet har to udlejningslejligheder, resten ca. en 7 stykker er private - så det er en meget roligt område, grønne omgivelser og en rigtig fin pool. De private benytter primært poolen/fælles haven i weekenden, så vi havde den mere eller mindre for os selv. Og skulle vi have behov for mere ro, var der en lille privat have til lejemålet, dog kun med 3 solstole.
Der ligger en fin restaurant i forbindelse med hotellet lige overfor feriestedet - som sagtens kan benyttes, de har en meget fin service for "os lokale". Selve lejligheden er perfekt til een familie op til 6 personer, idet klap-ud-sengen i stuen/køkken er en god to personers. Skulle man vælge at benytte lejligheden som to familier, skal man være opmærksom på, at der kun er et toilet/badeværelse, med de begrænsninger det giver.
Indkøbsmulighederne er perfekte - man kan uden problemer gå ned at handle.

Stedet er perfekt udgangspunkt for ture rundt i området, der er mange forlystelser/dyreparker for børn og barnlige sjæle, og rigtig mange byer som skal besøges (Sirmione, Malsecine, Garda, Bardolino - blot for at nævne nogle)som vi kender godt fra tidligere ophold.

Et lille minus var, at vi først opdagede at ovnen i lejligheden ikke virkede - da vi skulle til at lave mad på ankomstdagen, og det kunne jeres samarbejdspartner først tage sig af i løbet af ugen (de havde først åbent mandag morgen).

Som bonus info til jer kan nævnes - at vi startede vores ferie to uger tidligere, hvor vi var noget længere nede i Italien - Abruzzo (Teramo området), og vores oplevelse er at I ikke er så stærke dernede - vi måtte desværre bruge et andet bureau til den tur - så her er der måske et lille udviklingsområde.

In-Italia's kommentar

Vi er løbende i færd med at udvide vores program og har efterhånden også fået en del boliger i Abruzzo området.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Bo og familie fra Årslev boede på Residence I Cortivi i Costermano del Garda fra d. 23. til d. 30. juli 2011.

Vi har netop afsluttet 1 uge i Costermano, som er en okay by i acceptabel afstand til Gardy by, som dog er nærmere 4 km end 2 km fra Residence I Cortivi som ellers beskrevet.
Selve lejligheden var der ikke noget af udsætte på, men vi synes dog, at det er uheldigt at placere to turistboliger i et ellers privatejet boligkompleks. Vi følte os ikke velkomne, men nærmest overvåget og allerede den første dag stod naboer klar med kamera, da vores to børn under ophold ALENE i poolen, der var behæftet med så mange restriktioner, at man nærmest tabte lysten til at benytte den, dristede sig til at kaste en lille bold til hinanden. Den røg så i lommen og kameraet blev sænket.
Det var et trist og kedeligt sted at opholde sig som turist, når man forventer at komme til et Residence, hvor der summer af liv og glade dage, og vi alle er der på lige fod. Ikke et sted vi ønsker at besøge igen og ej heller anbefale til andre. Synes, at man bør gøre opmærksom på, at det ikke er et Residence for turister, men et privatejet, restriktivt sted, som vi ikke havde valgt, havde dette fremgået af annoncen.

In-Italia's kommentar

Kære Bo. Tak for din mail. Vi er kede af, at I følte jer overvåget på Residence I Cortivi. Vi mener dog at vi i beskrivelsen på vores hjemmeside gør opmærksom på, at der er tale om et ptivatejet sted, idet vi skriver 'Indtil 1999 var I Cortivi et privat landhus, men derefter blev det gennemgribende renoveret, og består i dag af ca. 20 privatejede lejligheder med privat have, hvoraf nogle ganske få udlejes til turister'. Hvad angår afstanden til Garda, skriver vi at der er 3 km. Jeg undersøger om vi tager fejl, og om afstanden i stedet er 4 km. Med venlig hilsen Johanne, In-Italia

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Aase og rejsefæller fra Aalborg boede på Residence I Cortivi i Costermano del Garda fra d. 5. til d. 12. maj 2010.

Byen og området er perfekt til ophold med både oplevelser og afslapning.
Ferieboligen i 2 etager opført i Provence-stil fra 1990´erne. Badeværelse og køkken fungerer
Boligen er én af flere i et stort kompleks af eje-./lejeboliger i et eksklusivt aflåst grønt område i bedste Toscana-stil.
Swimmingpool og aflåst garage medfølger. Bager med topkvalitetsbrød få skridt derfra. Velforsynet supermarked med
specialiteter i kød, frugt, ost mv. i gå-afstand (ned ad bakken) i byen, men stor gratis P-plads.
Lokalbefolkningen er venlig og imødekommende. Lokalkontoret, der udleverer nøgler og info, er alle venlige og meget
serviceminded og taler forståeligt engelsk.
Eneste minus: Vær forberedt på at skulle anskaffe alt, fx opvaskemiddel, børste, klude, toiletpapir, rengøringsmidler.
Ingen nødforsyning findes. Vi ankom sent efter lukketid og manglede alt. Boligen besøges mest af tyskere, der kører i egen
bil og medbringer alt selv

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Christina og familien fra Vejle boede på Residence I Cortivi i Garda fra d. 8. til d. 15. august 2009.

Vi har været meget tilfredse med såvel service fra jer som fra bureauet i Garda.

Selve lejligheden var for os som børnefamile rigtig fin - god plads og dejligt med en lille privat have - omend den kunne være mere velplejet. Eneste ulempe var trappen ift. mindre børn, men det var vi forberedt på - det kan være hårdt at falde på en sten-trappe for en to-årig. Det lukkede område og poolen var helt ideelt - rundt om poolen er anlagt 10 små runde terasser og det er dér man stiller sine ting, liggestole og opholder sig - det giver en privat og respektfuld "tone" ift. italienerne - man tager hensyn til hinanden og respekterer ro og ordentlighed. De fastboende italienere var vældig søde og hjælpsomme efter at have set os lidt an - flere af dem var børnefamilier - nogle fastboende, andre havde en sommerlejlighed på stedet.

Går man igennem haven og garageanlægget ligger der et velassorteret supermarked på den anden side af den store vej (5 min. til fods) samt en restaurant, der også leverer mad ud af huset. Supermarkedet har åbent alle dage - dog kun søndag formiddag - måske rart at vide, hvis man ankommer sent lørdag. Der kan betales med visa / dk.
Der er ca. 5-7 min. kørsel ned til byen Garda, der nærmest ligger i forlængelse af Costermano.

Eneste minus var at lejligheden generelt kun var gjort overfladisk ren og at gulvene i lejligheden ikke var vaskede - de var så snavsede at vi ikke kunne gå på bare fødder indendøre (man fik meget sorte tæer), der var fejet, men ikke vasket, hvilket vi videregav til bureauet, da lejligheden blev synet - altså ved afrejse. Vi valgte fra dag 1. ikke at gøre et større nummer ud af det, klage eller at ærgre os for meget, men da lidt træls. Selv børnefamiler vil gerne bo rent og ordentligt og der var da også mere rent da vi tog afsted. Medarbejderen - jeg tror faktisk han var leder af bureauet - var glad for at vi gjorde opmærksom på det - ærgrede sig fordi han betalte de to rengøringsdamer hver 45euro for rengøring og ville følge op på det. Der er iøvrigt både, fryser, micro og ovn i køkkenet.

Vi har haft en dejlig ferie og kan sagtens finde på at bestille via in-italia igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn
Mona og familie fra Rødekro boede på Residence I Cortivi i Garda fra d. 25. juli til d. 1. august 2009.

Alt var OK. Der er ikke noget at klage over.
Det var et dejlig sted med masser af plads, som vores lille barnebarn havde stor glæde af. Stor fælles have, stor dejlig swimmingpool + vores egen lille private have. Lejligheden var over middel - også hvad angår potter og pander som man ellers ofte oplever som meget spartansk, når man kommer sydpå.
Vores største problem var at finde ud af, hvordan vi skulle sortere affaldet, som skal i de rigtige poser og som bliver afhentet på forskellige dage.
En god ferie som vi alle har nydt - stedet lever bestemt op til beskrivelsen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Residence San Carlo

Costermano del Garda, Veneto

Residence San Michele

Marciaga, Veneto

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Populært i Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita

Aparthotel Sheila

Lido di Jesolo

search map