Feriebolig i Costermano del Garda ved Gardasøen

Residence I Cortivi

Lejlighed Type C1 Lejlighed Type C2 Lejlighed Type C2 Lejlighed Type C1
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence I Cortivi ligger i centrum af den lille hyggelige by, Costermano, blot ca. 3,5 kilometer fra Garda. Der er swimmingpool, stor have og en fantastisk udsigt over marker, landsbyer og selve Gardasøen.

Renoveret landhus med pool

Indtil 1999 var I Cortivi et privat landhus, men derefter blev det gennemgribende renoveret og består i dag af ca. 15 privatejede lejligheder med privat have, hvoraf nogle ganske få udlejes til turister. Lejlighederne er fælles om den store have på ca. 5000 m² med swimmingpool og børnepool, hvorfra der er udsigt mod Gardasøen. Kommer man i bil, er der en fælles, underjordisk garage. Fra 2015 tilbydes der gratis Wi-Fi i lejlighedernes opholdsrum og ude på terrassen.

Læs mere om Residence I Cortivi

Nærområdet

I Costermano er der bl.a. bager, nogle få butikker og flere restauranter - men hvis man søger et større udvalg, må man en tur til centrum af Garda by. Stedet er fint som udgangspunkt for udflugter i området, og der er kun 8 kilometer ud til motorvejsafkørslen ved Affi. Derfra er der ca. 35 kilometer til Verona, mens der er ca. 150 kilometer til Venedig.

Fred, ro og flot udsigt

Når man først er kommet ind bag I Cortivis beskyttende mure, føler man sig mere hensat til Toscana end til Gardasøen. Der er fred og ro, og udsigten er mageløs. Kvaliteten på byggeri og indretning er høj, og alt er super velholdt. Lejlighederne er forskelligt indrettet, og har forskellige farveholdninger, men begge er pæne og i god stand, og begge har deres egen lille møblerede have. Lejlighederne ligger lige ved siden af hinanden, så de kan med fordel lejes samlet af to familier.

Lejlighederne på Residence I Cortivi

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (type C1)

Lejligheden er i to etager og på ca. 75 m². Den består af et opholdsrum med køkkenhjørne og udgang til privat have. Køkkenet har 4 gasblus, ovn, mikroovn, kaffemaskine, opvaskemaskine samt køle/fryseskab. Der er bord og stole samt sovesofa til én person. I stueetagen er der også et værelse med køjeseng, samt bad med bruser og vaskemaskine. På 1. sal er der et dobbeltværelse samt bad med hjørnebadekar. Lejligheden har satellit TV, værdiboks og varme.

Treværelseslejlighed med 5/6 sovepladser (Type C2)

Lejligheden er i to etager og på ca. 75 m². Den består af et stort opholdsrum med køkkenhjørne og udgang til privat have. Køkkenet har 4 gasblus, ovn, mikroovn, kaffemaskine, opvaskemaskine samt køle/fryseskab. Der er bord og stole samt sovesofa til én person. På 1. sal er der et dobbeltværelse med en ekstra seng, et værelse med to enkeltsenge, samt badeværelse med toilet, bruser, badekar og vaskemaskine. Lejligheden har satellit TV, værdiboks og varme.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map