Hotel i Costermano del Garda ved Gardasøen

Hotel Panorama

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Panorama ligger ved hovedvejen i retning Costermano, ca 2,5 km fra Gardas centrum og Gardasøen. Hotellet har 51 enkelt indrettede værelser i forskellige størrelser. Der findes desuden en dejlig terrasse og en bar som holder åbent fra kl.10 om formiddagen. Vi har valgt at give hotellet 2½ sole, selvom hotellet officielt har 3 stjerner. Du kan forvente et turisthotel, til en god pris.

Udflugtsmuligheder omkring Costermano

De kendte byer, så som Verona og Venedig, kan i sagtens nå på under 2 timer i bil. Nærmeste golfplads ligger ca 3 km fra hotellet. De mange maleriske byer, som for eksempel Sirmione og Deszensano er bestemt også et besøg værd. Hotellet danner også et ideelt udgangspunkt for vandre- og trekkingture, såvel mountainbiketure og klætreture på for eksempel Monte Baldo.

Læs mere om Hotel Panorama

Mad og drikke

Start dagen med at nyde morgenmadsbuffeten og om aftenen kan i vælge mellem forskellige retter, (3-retters menu) og salater. Fra restauranten har i en smuk panoramaudsigt over Gardasøen. I baren kan i runde en dejlig feriedag af med en drink.

Alt hvad i behøver til en afslappende ferie

Her finder i alt hvad i behøver til en afslappende ferie. Der findes blandt andet,en reception (24 timer), en elevator, en bar, en restaurant, en swimmingpool, en terrasse med snackbar, en have, trådløs internetadgang i fælles områder (mod gebyr) og gratis parkering. Slap af i hotellets dejlige have med dens uforglemmelig panorama udsigt og ved poolen hvor der findes fine liggestole og parasoller.

Enkelt indrettede værelser

Alle værelser er udstyret med en dobbeltseng og et badeværelse med toilet og bruser og hårtørrer. Desuden findes der satellit-tv, telefon, værdiboks, varme og klimaanlæg ( dog kun i Juli og August).

Gardasøen er et populært rejsemål som er rig på historie og kultur. Her er der mange måder at have det sjovt på, som for eksempel i Gardaland, i Canevaworld og i Parco Natura Viva.

Læs om værelserne på Hotel Panorama

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map