Hotel i Costermano del Garda ved Gardasøen

Boffenigo Small and Beautiful Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Den perfekte beliggenhed højt hævet over Gardasøen er en at Boffenigos mange fordele, og søudsigten fra den store, flotte have er superskøn og uforglemmelig.

Dejligt tilbagetrukket

Tag et smut ned til Garda by, som kun ligger et par kilometer væk, hvor du kan nyde en dag på søstranden, spise en lækker middag og nyde en drink i en af de mange hyggelige restauranter og barer. Garda by er flot beliggende i en af Gardasøens mange bugter og er omkranset af det frodige, grønne bakkede landskab. Byen udstråler en hyggelig atmosfære og i højsæsonen er den meget velbesøgt. Strandpromenaden bugner af gode restauranter og barer, og du får svært ved at vælge lige netop dit favoritsted. Som kulturelt højdepunkt anbefaler vi et besøg i Madonna della Corona, en kirke som er gemt væk og bygget helt ind i Baldo klipperne. Her kan I også beundre de flotte skulpturer lavet hvid Carrara marmor, som er skabt af den berømte kunstner Ugo Zannoni fra Verona. Hvis du vil lade bilen stå, tilbyder hotellet en gratis shuttleservice til Garda by.

Spa og wellness

Trænger du til at slappe af, så er der talrige muligheder for det på Hotel Boffenigo. Der er gratis adgang til fitness-, spa- og wellnessområdet, som har en dejlig indendørs pool, forskellige saunaer, dampbad og en jacuzzi. Hvis du ønsker en skønhedsbehandling eller massage så er der, mod betaling, også mulighed for det. Til de små gæster, findes der et legeværelse og en lille udendørs legeplads samt læselounge for de voksne. Der er gratis Wi-fi over hele hotellet, og din bil parkerer du sikkert på hotellets egen parkeringsplads.

Læs mere om Boffenigo Small and Beautiful Hotel

Aktiv ferie

Er du til en aktiv ferie, cykelentusiast, vandrefreak eller golffan, så er du landet på det rigtige sted. Hotellet udlejer kvalitetscykler og er altid behjælpelig med råd og vejledning samt reservationer. Mange af golfbanerne har den flotteste panoramaudsigt over Gardasøen og tilbyder udfordringer i alle sværhedsgrader. Du finder endda en lille putting green øverst oppe på hotellets tagetage.

Alt hvad hjertet begærer

Vi synes at den store, flotte, meget velholdte og parklignende have, vil være det perfekte sted for dig, som gerne vil slappe af, nyde stilheden og især den betagende udsigt over Gardasøen, mens du nyder en kold drink eller en friskbrygget cappuccino. Tag en dukkert i den dejlige pool og læs en god bog, mens du ligger på solsengen og nyder livet. Poolbaren serverer lette retter til den lille sult, mens de to andre restauranter byder på veltillavede, klassiske retter fra middelhavskøkkenet, og hvis vejret tillader det, så kan du nyde maden på hotellets terrasse. Gourmet restauranten 'Terrazza Scalchi' bruger stort set kun friske og regionale råvarer og er kendt for udsøgte vine, som du kan prøvesmage til en af de mange vinsmagninger i hotellets egen vinkælder.

Elegante og store værelser

Boffenigo Small & Beautiful Hotel råder over 75 pænt indrettede, stilrene værelser, hvoraf standard værelserne byder på en flot udsigt over bjergene. Nogle af værelserne har balkon. Værelserne er alle udstyret med aircondition, satellit tv, wi-fi, værdiboks, minibar, skrivebord og badeværelser med toilet, brusebad eller badekar, føntørrer, badekåbe og slippers.

Læs om v√¶relserne på Boffenigo Small and Beautiful Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map