Hotel i Cortina d'Ampezzo i Veneto

Hotel Menardi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En lang historie

Er det ikke sådan et hotel som dette, der dukker op på dine nethinder, når du forestiller dig et hotel i Alperne? I næsten 200 år og 4 generationer har Menardi-familien stået for gæstfriheden på hotellet, som i begyndelsen var en kro. Dengang tilbød familien en seng for natten til de rejsende, der til fods eller på hesteryg begav sig ud på vejene mellem Østrig og Venedig. Du kan stadig fornemme ånden fra tidligere tider, da du her og der finder antikke genstande på hotellet. Tiderne har ændret sig, men gæstfriheden er intakt, og i dag tilbyder Hotel Menardi sine gæster et varmt og komfortabelt ferieophold.

Beliggenhed lidt udenfor byen

Hotel Menardi ligger i Cortina d’Ampezzo, en chik landsby i de italienske Dolomitter. Her befinder du dig på et af de mest berømte, italienske skisportssteder, som kan sammenlignes med St. Mortiz i Schweiz. Et feriested, hvor mange velhavende mennesker ynder at komme. I 1956 var landsbyen vært for vinter-OL.

Cortina d’Ampezzo ligger i Ampezzo-dalen, hvor du kan regne med høj sol en stor del af tiden. Du bor i 1.224 meters højde, og pisterne går op til 2.930 meter. Deraf følger, at du kan være temmelig sikker på sne i vintersæsonen. Du har omkring 115 km. pister til din disposition, og der er noget til ethvert niveau. Fra de højeste punkter kan du nyde en fremragende udsigt over nabo-bjergene i Dolomitterne.

Læs mere om Hotel Menardi

I selve byen kommer du heller ikke til at kede dig, for her er et stort udvalg af fancy butikker og restauranter, og selvfølgelig også mange after ski-barer.

Hotel Menardi ligger lidt under 1.500 meter væk fra Cortinas centrum, mod nord. Du kan gå frem og tilbage, og det er en behagelig og smuk tur på den oplyste gangsti. Dog er der et busstoppested lige foran hotellet, hvor du kan tage bussen ind til byen. Afstanden til Freccia nel Cielo-skiliftene er ca. 500 meter.

Afstande:
* Centrum: Ca. 1.500 meter
* Skilift: 500 meter
* Busstoppested: 100 meter

Forkæl dig selv med wellness

Efter at have været ude hele dagen og opleve naturen, er der ikke noget bedre end at forkæle dig selv med en tur i wellnesscentret. Her oplever du afslapning af høj kvalitet, med mulighed for både at gå i sauna, tyrkisk bad og jacuzzi. Du kan også bestille massager og behandlinger. Derudover har hotellet gratis Wi-Fi, gratis parkering, en snackbar og en tv-stue.

Varme og traditionelle værelser

Hotel Menardi har i alt 49 værelser, og disse er fordelt imellem hovedbygningen og det nyere anneks. Værelserne passer til både par og familier, og har alle en smuk udsigt over Dolomitterne. Alle værelser har følgende faciliteter: Terrasse, Wi-Fi, pengeboks, varme, telefon og privat badeværelse med bruser og/eller badekar.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Domina Home Alaska

Cortina d'Ampezzo, Veneto

Faloria Mountain Spa Resort

Cortina d'Ampezzo, Veneto

Hotel Al Sole

Canazei, Sydtyrol

Anbefalinger til dig

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populært i Veneto

search map