Hotel i Cortina d'Ampezzo i Veneto

Hotel Bellevue Suites & Spa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Et historisk hotel i en stilfuld landsby

Hotel Bellevue Suites & Spa ligger ca. 150 meter fra centrum af Cortina d’Ampezzo, som er en af Italiens mest berømte skilandsbyer. Den stilfulde landsby ligger i den solrige Ampezzo-dal i 1224 meters højde. Pisterne går op til 2930 meter over havets overflade, og dermed kan du være temmelig sikker på, at her er rigeligt med sne om vinteren. Her er omkring 115 km. pister til alle niveauer, og en fabelagtig udsigt over Dolomitterne fra de højeste steder.

Cortina d’Ampezzo er især et skiferiested for de velhavende og smarte, og du finder mange chikke butikker og restauranter - og naturligvis et stort udvalg af after ski-barer, hvor du kan nyde lidt godt til ganen, høre musik og slappe af efter en dag på pisterne. En sjov detalje er, at landsbyen var vært for vinter-OL i 1956.

Når du går ud af døren fra Hotel Bellevue, finder du shuttlebussens stoppested kun 150 meter væk. Med shuttlebussen kan du køre til de nærmeste skilifte. Du kan også vælge at gå, da de kun ligger 350 meter væk.

Alpe-stemning, komfort og lækker mad

Hotellet ånder historie og alpin kultur. Dine sanser vil blive vækket her, og faciliteter og services er meget tilfredsstillende. Som gæst på Hotel Bellevue kommer du ikke til at mangle komfort. Efter en dag på ski kan du forkæle krop og sind i wellness-afdelingen, som har finsk sauna, tyrkisk dampbad, Middelhavs-bad, sanse-bruser, jacuzzi og naturligvis også byder på skønhedsbehandlinger og massager. Hvis du trænger til yderligere motion eller en afveksling fra skisporten, kan du benytte dig af det lille fitnessrum.

Restauranten er åben for offentligheden, og kendt i byen. Her kan du nyde en cuisine, som er inspireret af det traditionelle venetianske køkken, samt internationale retter. Hver morgen kan du sikre dig en god start på dagen med den rige morgenmad, der serveres i restauranten. Om sommeren eller foråret kan du nyde godt af den udendørs terrasse og opleve de storslåede panoramaudsigter over Dolomitterne.

Læs mere om Hotel Bellevue Suites & Spa

Rummelige værelser og suiter

Hotel Bellevue Suites & Spa har 20 dobbeltværelser og 46 suiter med et, to eller tre soveværelser. Værelser og suiter er dekoreret i den hyggelige, varme Alpe-stil, og alle har balkon. Alle værelser og suiter har som minimum: Satellit-tv, Wi-Fi, minibar, telefon, pengeboks, toiletartikler, badekåbe og tøfler.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Faloria Mountain Spa Resort

Cortina d'Ampezzo, Veneto

Carlo Magno Hotel & SPA Resort

Madonna di Campiglio, Sydtyrol

Park Hotel & Club Rubino

Campitello di Fassa, Sydtyrol

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Populært i Veneto

search map