Hotel i Cortina d'Ampezzo i Veneto

Faloria Mountain Spa Resort

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En rolig beliggenhed

Faloria Mountain Spa Resort ligger i en charmerende bygning, som er opført i den typiske regionale Alpehytte-til. Atmosfæren på hotellet er hyggelig, og du føler dig hurtigt hjemme. Indretningen kan bedst beskrives som en harmonisk blanding af regionale og moderne stilarter. Fra hotellet har du en idyllisk udsigt over Dolomitterne og den skipist, der er blevet brugt ved den olympiske konkurrence i skihop. Den er lyst op om natten.

Masser af aktiviteter i og omkring byen

Når du bor på Faloria Mountain Spa Resort, har du ikke langt til Cortina d’Ampezzo (2,5 km), en kendt, stilfuld og chic landsby i de italienske Dolomitter. Landsbyen er en af de mest berømte skiresorter i Italien, og kan sammenlignes med for eksempel St. Mortiz i Schweiz. Pengepungen hos dem, der kommer til Cortina på skiferie, er generelt lidt tungere end hos den gennemsnitlige person. I 1956 var byen vært for vinter-OL.

I Cortina d’Ampezzo befinder du dig i ca. 1.224 meters højde i den solbeskinnede Ampezzo-dal, og pisterne rækker op til 2.930 meter i vejret. Dette medfører, at du er forholdsvis sikker på sne i vintersæsonen. Du har noget at vælge imellem, for området har ikke færre end 115 skipister for alle niveauer af skiløbere. Fra toppen har du en skøn udsigt over Dolomitterne.

Selve byen byder på masser af stilfulde butikker, restauranter og after ski-barer. Foran hotellet finder du et busstoppested, hvorfra du kan køre til byens centrum. Du kan også tage hotellets shuttlebus. Den nærmeste skilift ligger ca. 2 km. fra hotellet.

Afstande:
* Landsbyens centrum: 2,5 km.
* Skilift: 2 km.

Læs mere om Faloria Mountain Spa Resort

Fantastisk komfort

Efter en dag på ski er det et privilegium at vende tilbage til hotellet. Her venter dig nemlig muligheden for at nyde godt af wellness-afdelingen med sauna, dampbad, jacuzzi, afslapnings-område og en komfortabel, indendørs swimming pool. Hvis du har lyst, kan du også bestille en massage eller behandling. Hvis du har lyst til at kaste dig over andre aktiviteter end skisport på din ferie, kan du benytte fitnessrummet eller bestille en yoga-time.

Nyd lækre retter med fabelagtig udsigt

Restauranten på Faloria er delt ind i forskellige sektioner, og fra den ene af dem kan du nyde en storslået udsigt over Dolomitterne. Køkkenet serverer en spændende blanding af retter fra regionen og Middelhavsområdet generelt. Om sommeren kan du spise “al fresco”, udendørs, mens du betragter de smukke landskaber omkring dig. Der er en hyggelig bar, hvorfra du kan få din cappucino om morgenen, og om aftenen kan du mødes med dine rejsefæller i piano baren og loungen. Til børnene tilbyder hotellet et legerum.

Du behøver ikke at tage dine ski med ind på værelset, da her er et rum med låsbare skiskabe. I tilknytning til hotellet finder du en skiudlejnings-butik, og hvis du ønsker en skiinstruktør, er personalet og receptionen glade for at kunne hjælpe dig med at finde en.

Suiter i stedet for værelser

Hotellet har 31 suiter i stedet for værelser. De er alle møbleret i en varm stil, og komforten er god. Kun Classic-suiten minder mere om et rummeligt værelse end om en egentlig suite. Alle har følgende faciliteter: Balkon, terrasse eller have, LED satellit-tv, minibar, varme og privat badeværelse med hårtørrer.

Læs om værelserne på Faloria Mountain Spa Resort

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Park Hotel & Club Rubino

Campitello di Fassa, Sydtyrol

Hotel Bellevue Suites & Spa

Cortina d'Ampezzo, Veneto

Hotel Stella Montis

Campitello di Fassa, Sydtyrol

Anbefalinger til dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Veneto

search map