Hotel i Cortina d'Ampezzo i Veneto

Domina Home Alaska

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Central beliggenhed i chik by

Hotel Alaska Cortina ligger i Cortina d’Ampezzo, en chik, lille by i de italienske dolomitter. Byen er en af de mest berømte, italienske skiresorter, og kan sammenlignes med St. Mortiz i Schweiz. Folk, der holder skiferie her, rejser sjældent på et lille budget. Cortina d’Ampezzo er blandt andet kendt for at have været vært for vinter-OL i 1956.

Landsbyen ligger i 1.224 meters højde i den solbeskinnede Ampezzo-dal, og de højeste pister er 2.930 meter. Det giver en nogenlunde sikkerhed for sne om vinteren. Der er omkring 115 km. pister for skiløbere på alle niveauer. Fra de højeste tinder kan du nyde en storslået udsigt over Dolomitterne.

Du behøver ikke at kede dig, når dagens udfordringer på ski er slut, for landsbyen rummer masser af chikke butikker og restauranter, og naturligvis også after ski-barer.

Nær centrum og storslået udsigt

Selvom hotellet er en lille smule gammeldags, er det gennemsyret af en afslappet atmosfære, og faciliteter og services er på et komfortabelt niveau. Du bor kun en kort gåtur fra centrum, hvor du finder et stort udvalg af butikker og restauranter. Busstoppestedet er lige foran hotellet. Morgenmaden består af buffet, og om aftenen serverer restauranten med glæde diverse regionale og italienske retter for dig.

I loungen eller på den udendørs terrasse kan du nyde en kop espresso om morgenen, eller en let snack og en forfriskning om eftermiddagen. Udsigten fra terrassen er helt fantastisk.

Læs mere om Domina Home Alaska

Godt at vide om Hotel Alaska Cortina

Her er låsbare skiskabe til dine ski og dit skiudstyr, og gratis Wi-Fi er tilgængeligt på fællesarealerne. Hvis du ankommer i bil, så vær opmærksom på, at det koster dig 20 Euro per nat at have din bil stående i hotellets garage.

Afstande:
* Centrum 100 m
* Ski lift 200 m

Værelser i Alpe-stil

Hotel Alaska Cortina har 86 komfortable værelser, som er indrettet i den hyggelige Alpe-stil. Du kan vælge imellem Classic firesengsværelse, Classic trippelværelse, Classic dobbeltværelse og Superior-værelser. Alle værelser har følgende faciliteter: Skrivebord, minibar, Wi-Fi, et stue-område, en opbevaringsboks til din laptop, privat badeværelse, tøfler, hårtørrer og bruser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Andreas

Canazei, Sydtyrol

Hotel Bernard

Canazei, Sydtyrol

Hotel Cristallo

Canazei, Sydtyrol

Anbefalinger til dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populært i Veneto

search map