Hotel i Cittadella i Veneto

Hotel Roma

 
Hotel Roma er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Roma er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cittadella og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bo på dette charmerende lille hotel, der ligger midt byen Cittadella med dens velbevarede middelaldermur. Hotellet har privat parkering kun 150 meter væk fra døren - det er nemt at køre hen til bymuren og parkere bilen et par minutters gang fra sit værelse.

Hyggelige omgivelser og adskillige udflugter i kort køreafstand

Luciana og hendes familie har sat en ære i at renovere dette lille adelspalæ og gengive den oprindelige atmosfære. Den store sal på første sal benyttes både som reception og morgenmadsrestaurant. På hotellet har du rig mulighed for at smage familiens grappa, der fremstilles i deres lokale distilleri. Men det er ikke alene grappa, der gør denne lille by interessant. Fra Cittadella kommer du nemlig hurtigt hen til flotte Vicenza og Treviso men også til middelalderbyerne Marostica og Bassano del Grappa. Glem ikke at besøge Palladios villaer (læs mere på: Ville Palladiane).

Læs mere om Hotel Roma

Veludstyrede værelser med gode senge

Der er kun 12 værelser, som alle er pænt indrettet og udstyret med aircondition, minibar, fjernsyn og eget badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. De virker ret små på billederne og det skyldes Lucianas valg om at indsætte store og brede senge i dem alle. Ingen af værelserne har balkon, men lige neden for trappen er der flere caféer eller bænke, hvor du kan sidde og nyde solen eller læse en bog i skyggen.

Skjul teksten
 
 
search map