Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen er meget charmerende trods sin ringe størrelse med den karakteristiske lille brusende flod, de søde huse og det imponerende slot, der troner over landsbyen.

Byen er også en del af den berømte vinrute Strada del Prosecco, som går fra Conegliano til Valdobbiadene, og området myldrer af de skønneste små landsbyer, som alle ligger smukt placeret mellem de bølgende vinmarker.

Området har mange gode lokale restauranter og spændende vinkantiner. Cison di Valmarino er et godt udgangspunkt for dem der ønsker at gøre et stop på vej ned i Italien eller inden man forlader Italien - men er også fint hvis man ønsker at udforske det endnu forholdsvis ukendte område, samtidig med at man har mulighed for en hurtig afstikker til Venedig.

Kort over Cison di Valmarino

Klik på kortet herunder for mere information om hoteller og andre ferieboliger i byen samt afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, villa eller ferielejlighed?

Ønsker du at finde den ideelle feriebolig i Cison di Valmarino? Så brug søgemaskinen her på siden, hvor du finder vores udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i og omkring den hyggelige landsby. 

Du behøver blot at angive datoer og antal personer for at få en oversigt over de tilgængelige ferieboliger  i din ferieperiode. I beskrivelserne af de enkelte boliger får du hurtigt et indtryk af, om boligen lever op til dine behov.

Skal du afsted med hele storfamilien, en større gruppe venner eller kollegaer? Vi har også store villaer i Italien med plads til over 20 personer

Transport

Ønsker du at flyve til Italien, er nærmeste lufthavn til Cison di Valmarino er Treviso Lufthavn. Der er dog ikke meget længere til lufthavnen ved Venedig.

Til den videre færd fra lufthavnen vælger mange rejsende at benytte billeje. Trods muligheder for offentlig transport og taxi, er en lejebil ikke blot ofte den nemmeste måde at komme videre til ferieboligen. Med en lejebil tilrådighed i ferien er det også lettere at komme omkring til regionens mange seværdigheder, klare indkøb osv.

Planlægger du at køre fra Danmark, skal du regne med en tur på godt 1.600 km. Find eventuelt et sted at tage en overnatning undervejs i søgemaskinen, hvis I ikke orker at køre i ét stræk. Hav også med i planlægningen, at vejene ned gennem Europa særligt midt på sommeren kan være meget trafikeret. 

Gode råd til kør-selv ferie i Italien

Restauranter og shopping

Der er et lille men tilstrækkeligt udvalg af restauranter og pizzeriaer i og omkring Cison di Valmarino. Til dessert kan det anbefales at lægge veje forbi gelateriaet og nyde den berømte lækre italienske is.

Der er begrænsde indkøbsmuligheder i selve byen, men med få kilometer til købmænd i de nærliggende landsbyer er de muligt at dække de daglige behov.

Læs mere om Cison di Valmarino

Udflugter fra Cison di Valmarino

Du bor i Cison di Valmarino lige på vinruten Strada del Prosecco, og det er da også oplagt at benytte ferien til at udforske områdets vingårde og dejlige vine. Selv hvis du ikke ligefrem betragter dig selv som vinentusiast, er en tur rundt i det flotte landskab af vinmarker en uforglemmelig oplevelse. 

Læs mere om det spændende vinområde “Strada del Prosecco”

Du har også et godt udgangspunkt for at tage på udflugter til kulturelt interessante byer som Treviso og ikke mindst romantiske Venedig. 

Naturen i dette område er også i en klasse for sig. Det kan for eksempel anbefales at bruge en dag på at køre en tur til Dolomitterne, som indbyder til aktiv ferie i storslået bjerglandskaber. Her er således massser af muligheder for for eksempel at vandre og cykle.

Vil du være sikker på at opleve det bedste regionen har at byde på, kan det anbefales at tage på ture med en lokalkendt, certificeret guide. Vores samarbejdspartnere tilbyder for eksempel et bredt udvalg af interessante udflugter i Veneto.

Skjul teksten
 
 

Populært i Veneto

search map