Hotel i Chioggia i Veneto

Hotel Grande Italia

Classic Laguna værelse Classic værelse Superior værelse Junior Suite værelse Junior Suite værelse Familieværelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Grande Italia er Chioggias ældste hotel, og det absolut bedste. Det ligger helt eminent for enden af hovedgaden, midt på den lille torveplads Piazzetta Vigo med udsigt over lagunen. Fra pladsen sejler både til Venedig. Fra marts til september sejler bådene direkte flere gange om dagen, og i ydersæsonen går turen via øen Palestrina.

Kanalstemning og skøn atmosfære
Foruden den hyggelige torveplads, som summer af liv fra morgen til aften, er hotellet nærmeste nabo til en smuk kanal med små, kulørte fiskerbåde. Kanalen krydses af flere broer, som i sig selv er seværdigheder. Og så er der hovedgaden, hvor byens lokalbefolkning mødes om eftermiddagen over en drink, og hvor livet leves til langt ud på natten på de små hyggelige caféer og restauranter.

Læs mere om Hotel Grande Italia

Du kan fra dit hotelværelse følge livets gang og folks daglige gøremål, hvoraf mange har med fiskeriet at gøre. Piazza'en foran hotellet er samlingspunkt for byens ældre mænd, som gør deres bedste for at følge med, selv om de har nået pensionsalderen.

Populære markeder året rundt
Der er nok at se på, hvis man har lyst til at opleve dagligdagen i en helt speciel, italiensk by, hvor tiden synes at have stået stille i århundreder, og som uden tvivl fint gengiver livet, som det har været i Venedigs centrum for mange år siden, inden alle turisterne kom til. Chioggia huser også et stort fiskemarked, hvor det er spændende at gå på opdagelse, og er man i byen om torsdagen, kan man i hovedgaden, lige ved siden af hotellet, opleve det største ugentlige marked i hele Veneto-regionen, der har åbent hele året fra kl. 8.00 - 13.00.

Hotellets gode beliggenhed og faciliteter
Hotel Grande Italia er centrum for mange af byens aktiviteter, foruden altså at huse de turister der finder frem til denne perle. Hotellet har reception, elevator, gratis wifi, bar, opholdsstuer, morgenmadsrestaurant på 2. sal med udsigt over lagunen samt restaurant og mødelokaler i stueetagen. På øverste etage finder man hotellets fitnesscenter med en lille spa, som hotellets gæster frit kan benytte (dog betaling for brug af sauna). Heroppe finder man også den store tagterrasse, hvorfra man kan se hele byen. Der er nogle få gratis parkeringspladser uden for hotellet, og ellers kan man mod betaling parkere i en nærliggende garage. Vær dog opmærksom på, at man ikke kan køre ind i byen med bil før efter kl. 14 om torsdagen, på grund af det ugentlige marked.

Værelserne
Alle 56 værelser er pænt og klassisk indrettet og har telefon, gratis wifi, satellit-TV, klimaanlæg, minibar, værdiboks, buksepresse samt bad med brus eller kar, føntørrer og toilet. Værelserne kaldet economy har en mindre seng (1,40).

Læs om værelserne på Hotel Grande Italia

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Grande Italia

Læs personlige anmeldelser af Hotel Grande Italia som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Grande Italia. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Hotel Grande Italia

God beliggenhed

Hotellet ligger superflot lige ud til lagunen. Personalet var søde og venlige.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Grande Italia

Læs mere

Flot istandsat hotel, perfekt beliggenhed

Alt i orden, meget flot værelse.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Grande Italia

Meget god indkvartering og hyggelig by at gå rundt i.

Læs mere

Helt igennem fantastisk

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Grande Italia

Læs mere
 
search map