Hotel i Chioggia i Veneto

B&B Casa Carlo Goldoni

Pris fra pr. pers.
B&B Casa Carlo Goldoni er den sorte dør i midten af billedet Alle tre værelser har privat terrasse under søjlegangen
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

B&B Casa Carlo Goldoni befinder sig i et hus fra 1600-tallet, der ligger midt i romantiske og historiske Chioggia lige ud til en stemningsfuld kanal med rødstensbro, fiskerjoller og Chioggias hovedgade lige om hjørnet.

Central beliggenhed ved kanal og hovedgade

Til trods for den fredsommelige beliggenhed ligger Chioggias hovedgade med forretninger og restauranter lige om hjørnet. Der er ca. 600 m til kajpladsen, hvorfra der flere gange dagligt afgår både til Venedig, og får man lyst til en dukkert, ligger Chioggias fine sandstrand Sottomarina kun ca. 1½ km væk.

Læs mere om B&B Casa Carlo Goldoni

Herskabelige omgivelser ... og gratis cykler

Indvendig fremstår Casa Carlo Goldoni meget elegant og herskabelig. På 1. sal finder man en skøn fællesterrasse, der står til gæsternes frie afbenyttelse, og hvor den italienske morgenmad (serveres som buffet) kan indtages på de lune dage, hvis man da ikke hellere vil spise indendørs i det smukke rum, der mest af alt minder om en royal festsal. På stedet findes desuden elevator samt mikroovn og kaffemaskine til fælles afbenyttelse, ligesom der stilles gratis cykler til rådighed for gæsterne. Det er muligt at køre i bil til stedet for at aflevere sin bagage, men man må ikke parkere her i den smalle gade. Dog findes der ca. 600 m fra stedet tilhørende parkering, der er garanteret (mod tillæg), men som ikke kan forudbestilles.

Værelser

- De tre værelser på B&B Casa Carlo Goldoni er alle nymoderniserede og ligger i stueplan. Værelserne har alle selvstændig indgang (et af dem vender sågar ud mod kanalen) og privat overdækket terrasse med træmøbler under søjlegangen. Værelserne har aircondition, wi-fi, lcd sat-tv, køleskab, elkedel, glasparti ud mod terrassen og badeværelse med toilet og bruser. Et af værelserne har plads til en ekstra opredning.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia, Veneto

Hotel Grande Italia

Chioggia, Veneto

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Anbefalinger til dig

Borgo Ca' dei Sospiri

Quarto d'Altino, Veneto

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco, Veneto

Hotel Grande Italia

Chioggia, Veneto

Populært i Veneto

Aparthotel Sheila

Lido di Jesolo

Residence San Carlo

Costermano del Garda

search map