Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Selvom den ikke har samme storhed og tiltrækningskraft som Venedig, har den charmerende huse og mange kanaler. Dertil kommer at den stadig er ukendt for de fleste - og heldigvis vil mange sikkert sige.

Byen ligger ca. 60 km syd for selve Venedig by, og turen tager godt en time i bil, eller ca. 1½ time, hvis man sejler. I sommersæsonen går der båd flere gange om dagen, men selv i vinterperioden er de to byer forbundet via vandvejen.

Kort over Chioggia 

Klik på kortet herunder for mere information om hoteller og andre ferieboliger i byen samt en oversigt over afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Den nye og den gamle bydel

Chioggia er delt i to. En ny og moderne del, som ligger ud til havet, og som er berømt for sin lange sandstrand Sottomarina, men det er ubetinget den gamle bydel, som er den mest spændende.

Chioggia ligger i den samme lagune som Venedig, men har dog sin egen passage til havet. Det gør, at hovederhvervet stadig er fiskeri, som dels foregår med moderne fiskerbåde, men især med kulørte småbåde, som gør byens kanaler til et enestående maleri.

Læs mere om Chioggia

Hotel, villa eller ferielejlighed?

Er du på udkig efter den perfekte feriebolig i Chioggia? I søgemaskinen her på siden finder du vores udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i og omkring den hyggelige kanalby. 

Vil du sammenligne udbuddet med andre nærliggende byer, er det også nemt. Måske foretrækker du at bo i en ferielejlighed i Venedig?

Angiv blot datoer og antal personer for at få en oversigt over de tilgængelige ferieboliger  i din ferieperiode. Det bliver næsten ikke være nemmere at finde den perfekte bolig til din næste ferie i Italien.

Transport

Vil du rejse med fly til Italien, er Venedig Lufthavn - officielt Aeroporto di Venezia Marco Polo (lufthavnskode VCE) - den nærmest beliggende lufthavn til Chioggia. Der er dog ikke meget længere til Treviso Lufthavn.

Naturligvis er den nemmeste måde at komme til Chioggia på med bil. Men skulle man ønske at slippe for bilen, så kan man for eksempel tage shuttlebussen fra Venedigs lufthavn til Piazzale Roma i Venedig og derfra videre med lokalbus (destination: Chioggia - Sottomarina). Denne bus afgår hver halve time.

Restauranter og shopping

Stemningen i byen er ganske autentisk, for der er ikke meget, som er lavet for at tiltrække turister. De lokale beboere lever deres daglige liv, fiskerne fanger deres fisk, og når man har fri, mødes man på èn af de mange udendørs cafèer eller restauranter, som dels præger hovedgaden, dels de spændende kanaler, hvor tiden har stået stille i århundreder.

Butikslivet er koncentreret i hovedgaden, hvor man finder både dyre og billige forretninger samt de selvskrevne "postkortbutikker", der er lavet til ære for turisterne.

Er man i byen om torsdagen, kan man hele året opleve regionens største marked fra kl. 8:00 - 13:00, hvor hovedgaden omdannes til gågade. Vær derfor opmærksom på, at man ikke kan køre ind i byen med bil før efter kl. 14 på lige præcis denne ugedag.

Udflugter fra Chioggia 

Trods flere turister er det næsten et must at besøge Venedig, når du holder ferie så tæt ved. Den romantiske kanalby byder udover de berømte pladser og bygningsværker stadig på mange skjulte perler, hvis man søger lidt ned i sidegaderne og væk fra de mest populære hovedstrøg.

Rejser du med børn, som måske trænger til lidt adspredelse, er det oplagt med en dagsudflugt til en af de nærliggende forlystelsesparker som Aqualandia. Dette store vandland har masser af underholdning for vandhunde i alle aldre. 

Med en lejebil tilrådighed er der også en bred vifte af spændende gamle kulturbyer inden for rækkevidde. I byer som Treviso, Padova og Vicenza venter mange unikke seværdigheder, butikker og rig lejelighed for at udforske regionens gastronomiske højdepunkter.

Lokale links

Byens egen hjemmeside finder du her

Skjul teksten
 
 
search map