Feriebolig i Cavallino i Veneto

Villaggio Lido

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villaggio Lido er et hyggeligt lejlighedskompleks med toetages rækkehuse. Husene ligger rundt om poolen og her er liggestole og parasoller. Her er en afdeling af poolen til de mindste gæster og en lille legeplads er her også at boltre sig på. Omgivelserne er grønne og rolige og der er kun 10 min at gå ned til vandkanten. Strandservice er inkluderet i prisen i perioden 15/5-15/9 (2 liggestole og 1 parasol).

Poolen ligger lige midt i det hele

Til trods for at Villaggio Lido har en del år på bagen, råder her en hyggelig atmosfære. Det er måske især også fordi alle lejlighederne har en balkon eller terrasse som vender ind mod poolen som det naturlige samlingspunkt for badeglade feriegæster. Dette sammen med beliggenheden i et roligt grønt område gør at mange, trods den enkle standard, vælger at vende tilbage hertil år efter år. Her kan man nemlig bare slappe af og være sammen.

Udover at ligge tæt på havet er du i gåafstand til vinbar, restauranter og pizzeriaer, og en dagligvarebutik hvor du finder det meste af det du behøver. Vil du have et lidt større udvalg kan I nemt tage til Lido di Jesolo hvor caféer og forretninger ligger som en skøn perlerække på snor. Du kan enten tage bilen, eller endnu nemmere tage bybussen. Vil du en tur videre til Venedig kan du også komme det fra Lido di Jesolo. Alternativt kan I køre til Punta Sabbioni og parkere og her tage båden over lagunen. En yderst charmerende måde at ankomme til Markuspladsen på.

Der er internetforbindelse ved poolen - du skal dog ikke forvente at kunne åbne store tunge filer eller se film, forbindelsen er i Italien ikke så god som i Danmark.

Vær opmærksom på, at badedyr, dykkerudstyr mm ikke er tilladt i poolen af sikkerhedsmæssige årsager.

Læs mere om Villaggio Lido

Enkle ferielejligheder

Lejlighederne er enkelt møbleret og ligger enten i stuen eller på første sal, og er udstyret med TV og safetybox. Da lejlighederne ligger meget tæt skal man være opmærksom på, at man ikke har så meget privatliv, når man opholder sig på sin balkon eller terrasse. Hver lejlighed råder over en parkeringsplads.

Internet er mod betaling og skal forudbestilles senest tre uger før ankomst.

Lejlighederne på Villaggio Lido

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (M6)

Opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa til 2 børn under 12 år, soveværelse med to enkeltsenge eller køjeseng, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser, samt balkon eller terrasse.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Ipanema

Lido di Jesolo, Veneto

Residence El Palmar

Lido di Jesolo, Veneto

Residence Acapulco

Lido di Jesolo, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Sporting

Bibione, Veneto

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Villaggio Le Briccole

Cavallino, Veneto

Populært i Veneto

search map