Feriebolig i Cavallino i Veneto

Villaggio Le Briccole

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villaggio Le Briccole er et yndet feriemål og det mærker man tydeligt på den glade og afslappede atmosfære der hersker her, specielt rundt om det gode poolområde. Her er der poolafdeling både til de voksne og til børnene, og liggestole er her også.

I behagelig afstand til alt

Villaggio Le Briccole ligger i starten af Cavallino lige ovre på den anden side af floden Sile. Området er roligt og der er kun et par hundrede meter til den dejlige sandstrand. Hvilket er skønt når man skal have alle sine strandtasker etc med frem og tilbage til starnden.

Dagligvarebutikker og restauranter/pizzeriaer har du også lige rundt om hjørnet, og der er cykelstier hvis du ikke vil tage bilen. Men det tager kun 5-10 min at gå ned til nærmeste butik og restaurant.

Vil du have et større udvalg er Lido di Jesolo heller ikke langt væk. Her er alt hvad man kan ønske sig til shopping genet. Der går lokalbusser til Lido di Jesolo og også helt til Venedig.

Lejlighederne
Lejlighederne er alle enkelt men komfortabelt indrettede med Sat-TV, varme- eller aircondition (mod betaling). Balkon eller terrasse. Wi-Fi kan bestilles (senest tre uger før ankomst).

Lejlighederne på Villaggio Le Briccole

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser

består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa til maks. to børn under 12 år, to soveværelser med to enkeltsenge i hvert, badeværelse med toilet og bruser samt terrasse (hvis den ligger i stuetagen) eller to balkoner (hvis den ligger på 1. etage).

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Residence Lia

Bibione, Veneto

Valbella

Bibione, Veneto

Valbella Plus

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Residence Bali

Lido di Jesolo, Veneto

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Populært i Veneto

search map