Castelnuovo del Garda, Veneto Sigurtà-parken

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Sigurtà-parken ligger blot et stenkast fra Gardasøen nær byen Peschiera. Parken er ikke mindre end 600.000 m² og er et fantastisk område med høje træer, smukke blomsterbede og dekorative planter.

Opkaldt efter...

Parken blev købt i 1941 af Dr. Carlo Sigurtà, efter hvem den er opkaldt, og blev åbnet for offentligheden i 1978. Siden da har parken haft et utal af besøgende og faktisk har berømte internationale botanikere udnævnt parken til at være en af verdens mest ekstraordinære parker.

Attraktioner

Nogle af parkens naturlige attraktioner er blandt andet det kæmpestore egetræ, den medicinske urtehave, de mange dekorative søer. Parken er åben fra begyndelse af marts til begyndelse af november, og der er mange forskellige måder at besøge den på.

Rundt i parken

Hvis man ikke lyster at spadsere til fods rundt i parken, kan man hoppe på det hyggelige minitog, den lille elektriske åbne bus med guide ombord, leje cykler eller hvad med en golfvogn?

Læs mere på http://www.sigurta.it/

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
search map