Hotel i Castelnuovo del Garda i Veneto

Gardaland Hotel Resort

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Poolen kaldes for den blå lagune

Hotellet deler som sagt pool med nabohotellet, og det store, imponerende poolområde er som en oase på ca. 3.000 kvm. Som gæst har du fri adgang til den "blå lagune" i perioden fra d. 20. maj til d. 17. september alt afhængig af vejret (hvorfor datoerne er vejledende). Poolhåndklæder kan lejes på stedet. Ved poolen er der en grill og bar, som har åbent mellem kl. 9:30 til 19:00, hvor du kan købe enkle retter. I sommerhalvåret kan du også bestille gode cocktails og snacks mellem kl. 11:00 og 18:00.

Du har flere forskellige parker i nærheden

Øst for Gardasøen og ikke langt fra hotellet er der flere aktivitets- og forlystelsesparker, så det er næsten bare at 'vælge og vrage'. Ønsker du mere information, skal du blot henvende dig i receptionen. Her er f.eks. Sea Life Aquarium, forlystelsesparker med forskellige, spændende aktiviteter. Caneva Moviepark og vandland samt Medieval Times Restaurant & Show. Som hotellets gæst har du gratis shuttle til Gardaland.

Når nu børnene har haft det sjovt, er det tid for dig som voksen til at udvide horisonterne. Du har et af verdens mest berømte vindistrikter, Valpolicella, og romantikkens by, Verona, inden for kort køreafstand. For ikke at tale om alle de hyggelige og maleriske, små byer, som du finder ned til søen - f.eks. Sirmione, Bardolino og Lazise.

Læs mere om Gardaland Hotel Resort

Her er både barer og restauranter

En af restauranterne hedder Matka og byder på en menu præget af middelhavsretter. Her er det køkkenchef Dario Stragapede, og det er ham, der ser til, at dine smagsløg er tilfredse. Han lægger en stor ære i, at du skal blive glad og har mottoet "det er gæstens smil ved slutningen af måltidet, der er min største præstation". Til den gode mad kan du selvfølgelig bestille gode vine, og hotellet har en god vinkælder.

Som alternativ kan du besøge Wonder Restaurant Buffet som holder åbent både til morgenmad og middag. Et valg som passer de yngre gæster godt, da de kan vælge deres egen mad i ro og mag. Her er desuden en egyptisk, inspireret restaurant, Tutankhamun Bar, som tilbyder à la carte, og som har åbent fra kl. 19:30 til 22:30 Hvis du er interesseret i at deltage i det egyptiske eventyr, bør du forudbestille bord.

Værelser op til fire personer

Der er 247 værelser på hotellet. Dobbeltværelset er på ca. 14 kvm., tresengeværelset er på ca. 16 - 20 kvm., mens firesengsværelserne er en anelse større på ca. 21 - 23 kvm. De er alle hyggeligt indrettet og udstyret med aircondition, Sat-TV, Wi-Fi, sikkerhedsboks, minibar, badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer. Bestiller du halvpension, du har mineralvand og læskedrikke inkluderet i prisen.

Læs om værelserne på Gardaland Hotel Resort

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map