Hotel i Castelnuovo del Garda i Veneto

Gardaland Adventure Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du kan ud fra navnet høre, at dette hotel ikke er som de fleste ved Gardasøen. Her snakker vi pirater, prinsesser og andre sjove eventyrfigurer, som hver dag kommer forbi og hilser på.

Velkommen til den blå lagune

Det fine poolområde kaldes for The Blue Lagoon og er på ca. 3.000 m² omgivet af vegetation. Med andre ord: En oase hvor store og små vil trives som fisk i vandet. Du har fri adgang til lagunen, som er åben i perioden fra d. 20. maj til d. 17. september afhængigt af vejret. Poolhåndklæder kan lejes på stedet. Ved poolen er der en grill og en bar, som har åbent mellem kl. 9:30 og 19:00, og som tilbyder enkle menuer til både børn og voksne. I sommerhalvåret kan du også nyde velsmagende cocktails og snacks mellem kl. 11:00 og 18:00.

Læs mere om Gardaland Adventure Hotel

Værelserne er indrettede i forskellige temaer

En ting, som børnene elsker, er temaerne og her kan de få styret deres lyst. Her er Artic Adventure med iglo-tema, som vil give dig en fornemmelse af nordpolen, og du har Arabian Adventure, der tager dig til eksotiske breddegrader. Wild West Adventure og sheriffens fængsel er også en mulighed samt Jungle Adventure, hvor handlingen drejer om aber og templer. Man kan ikke booke et specifikt værelse, men man kan skrive sit ønske i notefeltet, når du bestiller, og så vil de på stedet gøre deres bedste for at imødekomme dine ønsker ved ankomsten.

Du kan besøge flere forskellige parker

Der er så meget at se og gøre i nærheden, at det kan blive svært at vælge. Receptionen vil hjælpe dig tilrette, men vi kan fortælle dig, at her er et Sea Life Aquarium, forlystelsespark med spændende aktiviteter og forlystelser, Caneva Moviepark og vandland samt Medieval Times Restaurant & Show. Du har som hotellets gæst gratis adgang til en shuttle, der går til Gardaland.

For de voksne kan det være spændende at besøge et af verdens mest kendte vindistrikter, Valpolicella, samt romantikkens by, Verona. For slet ikke at tale om alle de hyggelige og maleriske små steder, som du kan finde ved søen, som for eksempel Sirmione, Bardolino og Lazise. Som sagt har du et væld af spændende seværdigheder og udflugtsmål inden for kort køreafstand.

Her er noget for en hver smag

På hotellet er der en gourmetrestaurant, som kan give dine smagsløg en gastronomisk rejse. Matka tilbyder en menu baseret på middelhavretter, og det er køkkenchefen Dario Stragapede fra Apulien, som sørger for, at du bliver tilfreds. Han lægger stor passion og ære i, at maden smager godt og har mottoet "det er gæstens smil efter måltidet, der er den største præstation". Til maden kan du bestille gode vine, da hotellet har en velassorteret vinkælder.

Her er en anden mulighed, det er Wonder Restaurant Buffet, der holder åbent til frokost og middag. Et godt valg som passer børnene, da de kan vælge deres egne favoritter i ro og mag. Hvis du har lyst til en mere egyptisk atmosfære, kan Tutankhamun Bar være et godt valg og restauranten, der tilbyder á la carte har åbent fra kl .19:30 til 22:30. Hvis du er interesseret i at deltage i det egyptiske eventyr, skal du forudbestille.

Værelser til op til fire personer

Der er 100 værelser på hotellet og alle er lige store (ca. 32 kvm) og kan tage op til fire personer samt en ekstra opredning til børn under 8 år (ikke fyldt otte). De er udrustet med aircondition, Sat-TV, Wi-Fi, sikkerhedsboks, minibar, badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer. Bestiller du halvpension, du har mineralvand og læskedrikke inkluderet i prisen.

Værelserne på Gardaland Adventure Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map