Feriebolig i Castelnuovo del Garda i Veneto

Belvedere Village

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Belvedere Village er et rigtig dejligt familiested med masser af aktiviteter til både børn og voksne. Her er tre swimmingpools, som man kan boltre sig i. Det ligger kun 2 km fra Peschiera del Gardas motorvejsfrakørsel, men omgivelserne er stille og rolige.

Tre pools: et til hvert behov

Der er i alt 3 forskellige pools på stedet. Den største af dem på 1400 m², ligger lige ved caféens terrasse, hvor forældrene kan nyde en forfriskning i solen, mens de holder øje med deres børn der bader. En anden pool er 480 m² og er henvender sig til børn, da vandet kun er op til 70 cm dybt. Den tredje pool er er rettet mod de gæster der gerne vil motionssvømme. Den er 50 meter lang og 120 cm dyb. Ved alle tre swimmingpools er der parasoller og liggestole.

Læs mere om Belvedere Village

Lejlighederne

Lejlighederne er indrettet i forskellige farver i moderne stil, og er alle ens, når det angår størrelse (ca. 40 m²), og de har alle pooludsigt. De er er udstyret med aircondition, satellitfjernsyn, komfur med tre kogeplader og mikroovn. Til de fleste lejligheder er der rummelig og overdækket terrasse/balkon med møbler. Forskellen på de tre typer ligger i de små detaljer såsom babyudstyr, inkluderet wi-fi, poolhåndklæder og den slags: Se mere under beskrivelsen af lejlighederne.

Læs om lejlighederne på Belvedere Village

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map