Ferieboliger og hoteller i Castelletto di Brenzone

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Castelletto har en lille havn og et mindre centrum med lidt forretninger, men en by som sådan finder du i Brenzone. Det kan også anbefales at opsøge de lokale markeder. I Castelletto afholdes det om tirsdagen.

Bjerget Monte Baldo kommer her ganske tæt på søen og langs med vejen langs søen ligger der en del hoteller og ferielejligheder. Placeringen er selvsagt god, hvis du vil sejle på søen. Men området indbyder også til vandre- og cykelture, ligesom du også har et godt udgangspunkt for at udforske de kulturelle seværdigheder omkring Gardasøen. 

Kort over Castelletto di Brenzone ved Gardasøen

Klikker du på kortet, kan du få et overblik over området med de ferieboliger og hoteller, vi tilbyder her i denne den af Gardasøen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, ferielejlighed og villa i Castelletto di Brenzone

Hos In-Italia Rejser kan du søge blandt hundredvis af ferieboliger i Italien - heriblandt talrige håndplukkede hoteller, ferielejligheder og villaer omkring Gardasøen. Vil du gerne bo i Castelletto, skal du blot angive dine feriedatoer i søgemaskinen øverst her på siden for at få en oversigt over alle de bedste indlogeringsmuligheder. 

Skal du på ferie med et større selskab, for eksempel flere generationer af familien eller gode venner? Det kan være en chance for at leje jeres helt egen villa i Veneto. Det er ferie med 100 procent privatliv og mulighed for at råde over det hele uden at skulle dele med andre gæster. 

Rejser til Gardasøen med fly, hotel og transfer eller billeje

Siden vi hos In-Italia Rejser begyndte at tilbyde rejser til Gardasøen med fly har flere og flere af vores gæster valgt at købe en pakkerejser og ikke kon ophold på et hotel eller i en ferielejlighed. Fordelene ved at bestille en rejse samlet er at du slipper for besværet med at søge efter priser flere steder, og så naturligvis at In-Italia Rejser er medlem af Rejsegarantifonden og følger pakkerejseloven.

>> Se alle rejser til Gardasøen

Læs mere om Castelletto di Brenzone

Skjul teksten
 
 
search map