Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Røde druer, smukke villaer og historiske paladser

Vi befinder os nordøst for en af Italiens mest kendte byer, Verona, i et fint, grønt område, fyldt med vinranker. Valpolicella er kendt verden over for sine gode Amaronevine, men ud over denne velsmagende drue findes her smukke villaer, historiske paladser og andre seværdigheder. Nærheden til Gardasøen gør desuden, at du kan få en skøn kombination af et roligt "landliv" og mere pulserende feriestrande.

Kort over Caprino Veronese

Klik på kortet herunder for mere information om byens hoteller og andre ferieboliger, afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.

 

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Find nemt ferieboliger i Caprino Veronese

Er du på udkig efter det perfekte hotel, en villla eller ferielejlighed i Caprino Veronese? I søgemaskinen her på siden finder du vores udvalg af håndplukkede ferieboliger i og omkring den lille hyggelige by. 

Angiv blot datoer og antal personer for at få en oversigt over de tilgængelige ferieboliger  i din ferieperiode. Fra oversigten kan du klikke dig ind på beskrivelser af de enkelte indkvarteringsmuligheder for at finde den, som passer bedst til dine feriedrømme.

Transport

Der er kun omkring 33 km til lufthavnen ved Verona, men også lufthavnen ved Bergamo er inden for overkommelig køreafstand (111 km). Caprino Veronese ligger ikke langt fra E45, så uanset hvilken du vælger er den videre forbindelse til din feriebolig god.

Vil du gerne kunne tage på dagsudflugter i eget tempo og i det hele taget have friheden til at følge pludselige indkydelser i ferien, anbefaler vi billeje. Det mest praktiske er så som regel at bestille en lejebil med afhentning direkte i lufthavnen.

Foretrækker du derimod at  køre fra Danmark, skal du regne med en tur på knap 1.500 km. Det er en ganske overkommelig afstand, hvis man kan skfites om at køre eller eventuelt tager en overnatning undervejs. Hav dog med i planlægningen, at der særligt i sommerhøjsæsonen kan være tæt trafik ned gennem Europa på vejen mod Italien. 

Gode råd til kør-selv ferie i Italien

Restauranter og indkøb

Du finder en lille håndfuld restauranter og pizzeriaer i Caprino Veronese.  Hver lørdag afholdes de et marked i byen, som tiltrækker mange besøgende udefra. Det er bestemt værd at stå op til, selv hvis du ikke har tænkt dig at købe ind til at lave egne måltider i ferien. 

I en lille landsby som er det naturligvis ikke shopping-muligheder, der er flest af. Men heldigvis er der ikke langt til for eksempel Verona, hvor man sagtens kan bruge en dag på at "ose".

Læs mere om Caprino Veronese

Udlfugter fra Caprino Veronese

Du bor lige ved det berømte Valpolicella vindistrikt, og følger du den officielle vinrute, Strada del vino Valpolicella, venter der dig ikke blot idylliske vingårde og kældre, men også restauranter og fascinerende historiske serværdigheder.

Læs mere om vin i Italien

Der er heller ikke langt til Gardasøen, hvor du uden problemer kan bruge mange dagsudflugter på at fordybe dig i maleriske småbyer langs søen som eksempelvis Malcesine og Salò. Holder du ferie med børn i Italien, vil en tur til en (eller flere) af de nærliggende forlystelsesparker med garanti også vække begejstring. 

For voksne vil en tur til verdens største operaforestiling i Verona tilsvarende være et uforglemmelig ferieminde. Arenaen med plads til op imod 22.000 tilskuere danner ramme om nogle fantastiske forestillinger, der kan inkluderer hundredevis af sangere og statisker på scenen.

Lokale links

Byens officielle turisthjemmeside finder du her (italiensk)

Find mere information om vinruten gennem Valpolicella her

Skjul teksten
 
 

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Veneto

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

search map