Feriebolig i Caorle i Veneto

Ville di Villaggio Hemingway

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På Villaggio Hemingway, som ligger ca. 100 meter fra stranden og 400 meter fra centrum, findes - ud over en del lejligheder - også nogle rækkehuse.

Et hav af faciliteter med flere pools

Gæsterne i rækkehusene kan benytte sig af hele feriecentrets faciliteter, herunder reception, bar, to store svømmebassiner til børn og voksne, solterrasse med parasol og liggestole samt legeplads for børn. I sommermånederne arrangeres der også underholding for alle feriecentrets gæster.

På Aparthotel Villagio Hemingway findes en lobby med behagelige siddepladser, og det er også her, du finder receptionen, som er bemandet døgnet rundt. I det ene hjørne er der en bar, som serverer gode drikkevarer fra morgen til aften, og i tilslutning til baren finder du morgenmads-rummet. Du kan nemlig købe morgenmad på stedet, hvis der skulle være en morgen, hvor du ikke har lyst til at lave den selv.

Nyd livet under solen

I midten, omgivet af bygningerne, ligger det fine poolområde, hvor solstole, parasoller, jacuzzihjørne og en stor børnedel til de yngste gæster er til din rådighed. Der arrangeres minidisco for børnene. Ydermere har du adgang til en opvarmet pool, som du virkelig kommer til at sætte pris på, hvis du rejser lige i starten eller slutningen af sæsonen. Din bil kan du trygt parkere inde på området, og du har mulighed for at tilkøbe garageplads på forespørgsel og afhængigt af tilgængelighed.

Læs mere om Ville di Villaggio Hemingway

Ren afslapning på din terrasse

Rækkehusene råder alle over selvstændig indgang, parrkeringsplads, aircondition, satellitfjernsyn, værdiboks og terrasse / have med bord og stole (balkon, hvis du vælger en af ferieboligerne på første sal). Desuden har du hårtørrer, mikroovn, internet, kaffemaskine, opvaskemaskine, vaskemaskine og strygebræt. Vi har valgt at give dette feriested en ekstra halv sol på grund af de mange faciliteter! Her kommer du ikke til at mangle noget, så det er bare om at læne dig tilbage på terrassen, mens du nyder en god bog og børnene leger.

Læs om lejlighederne på Ville di Villaggio Hemingway

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Anbefalinger til dig

Albatros

Caorle, Veneto

Residence Evanike

Bibione, Veneto

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Populært i Veneto

search map