Feriebolig i Caorle i Veneto

Villaggio Margherita

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Man kan næsten se at Villaggio Margherita tilhører samme familie som sin nærliggende nabo Hemingway. Udover at I får samme moderne bekvemmeligheder som f.eks vaskemaskine og opvaskemaskine, kan du som gæst her også benytte dig af Hemingways faciliteter, receptionen og baren. I checker ind på Hemingway og går så over til Villaggio Margherita lige ved siden af på 2 minutter.

På Villaggio Margherita er der et mindre poolområde med liggestole og parasol, hvor du kan koble af i varmen. Der er sågar også en lille børnepool i den ene ende, hvor de små kan boltre sig, samt en lille legeplads, hvor de mindste hurtigt får nye kammerater.

Centralt og godt

Du bor ikke kun godt, du bor også centralt. Blot et par hundrede meter fra den dejlige sandstrand. Og du kan nemt og bekvemt komme frem og tilbage når lysten til siesta melder sig, eller du vågner med behov for en opkvikkende morgendukkert.

Placeringen gør også at du bor tæt på Caorles hyggelige bycentrum og at der kun er en 10 minutters gåtur hjem fra restauranten.
En behagelig afstand både for lange og korte ben...

Lejlighederne

Der er 16 rækkehuse. Alle nyligt renoverede, moderne og bekvemmeligt indrettede med mange faciliteter. Der er aircondition, Sat-TV, vaskemaskine, opvaskemaskine, mikroovn, safetybox, kaffemaskine, Wi-Fi (mod betaling), samt balkon eller terasse.

Lejlighederne på Villaggio Margherita

Toværelseslejlighed med 4/5 sovepladser

Lejlighed i to plan. Opholdsrum med køkkenhjørne og sovesofa til 2 personer (bedst til børn), trappe op til soveværelse med 3 sengepladser, badeværelse med brus. Balkon og terrasse.

Treværelseslejlighed med 5/7 sovepladser

Lejlighed i et plan. Opholdsrum med køkkenhjørne og sovesofa til 2 personer (bedst til børn), 2 soveværelser med 2 el 3 sengepladser, badeværelse med brus. Balkon

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Residence Roberta

Caorle, Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita, Veneto

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Girasoli

Bibione, Veneto

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Residence Lia

Bibione, Veneto

Populært i Veneto

search map