Feriebolig i Caorle i Veneto

Residence Roberta

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det dejlige poolområde som ligger midt imellem de to bygninger på langsiden, har liggestole og der er et særskilt område af den store pool til familiens mindste medlemmer.

Beliggenhed er vigtig

Caorle er et af de mest eftertragtede områder ved Adriaterhavskysten - og med rette. Her er der to strande at vælge imellem og fra Residence Roberta er der kun et par hundrede meter til den ene af dem, Spiaggia Levante, hvor du har strandservice inkluderet med 1 parasol og 2 liggestole.

Bliver du træt af strandlivet kan du altid tage et smut til byens vandpark, Aquafolie, du kan gå derhen på 10 min - afhængig af benenes længde. Hvis du skal købe ind, behøver du heller ikke at gå langt. Supermarkedet "Familia" ligger kun 650 m nede ad gaden, og har et rigtig godt udvalg til rimelige priser.

En anden fordel ved at bo på Residence Roberta er, at du nemt kan gå ind til byens historiske centrum med de hyggelige gader og stræder. Her er der flere gode butikker, cafféer og restauranter. Der er kun 800 m til Piazza Papa Giovanni og havnen fra lejlighederne.

Læs mere om Residence Roberta

Lejlighederne

Lejlighederne på ca 50 m2 er moderne indrettet med farverige møbler. Der er aircondition, TV, værdiboks, micro-ovn, vaskemaskine og balkon eller terrasse. Der er privat parkering til hver lejlighed.

Lejlighederne på Residence Roberta

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser

Opholdsrum med køkkenhjørne og sovesofa med 2 sovepladser (bedst til børn under 12 år), soveværelse med 2 sengepladser og en enkeltseng, badeværelse med brus eller badekar. Balkon eller terrasse

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Residence Girasoli

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

Appartamenti Leopardi

Bibione, Veneto

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Residence Lia

Bibione, Veneto

Populært i Veneto

search map