Feriebolig i Caorle i Veneto

Residence Galleria Gran Madò

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Mange vælger at komme tilbage til Caorle og fremfor alt til Residence Galleria San Modó. Beliggenheden er givetvis en afgørende faktor, men også de faciliteter som gør at ferien bliver så behagelig som muligt for alle familiemedlemmer.

Pool i direkte forbindelse

Lejlighederne er fordelt i tre bygninger som bindes sammen med en stor terrasse og hvor den skønne pool fortsætter som en forlængelse af huset. Børnene har en del af poolen, hvor de kan køle sig ned og solstole er placeret rundt om, så du kan få lidt sol på næsen. I den ene bygning finder du reception og en, især for børn, værdsat isbar. Bilen parkerer du i garagen under huset.

Læs mere om Residence Galleria Gran Madò

Den gode placering

Spiaggia di Levante er navnet på den nærmeste sandstrand og hertil har du kun et par hundrede meter. Fra stranden kan du komme videre til Caorle, på den hyggelige strandpromenade, hvorfra du hører bølgernes lyd mod de store stensætninger. Stemningen er ekstra høj om aftenen når solen er på vej ned og det bliver et naturligt samlingssted for både store og små, som afslappet slentrer langs havet.

Eftersom du bor centralt har du desuden alt hvad du behøver indenfor gåafstand. Du kommer hurtigt frem til den gamle by, hvor du finder flere hyggelige barer, udeserveringer, restauranter og butikker, hvilket kan være skønt når de trætte ben skal hvile. Der er ca. 600 m til en større og prisvenlig fødevarebutik som hedder Familia, hvor du kan foretage dine daglige indkøb af fødevarer og delikatesser.

Lejlighederne

De rummelige lejligheder er moderne indrettet med aircon, Sat-Tv, safetyboks, microovn, vaskemaskine samt balkon.
Etværelseslejlighederne er på ca. 40m² mens toværelseslejlighederne er på ca. 50m².

Lejlighederne på Residence Galleria Gran Madò

Etværelses lejlighed med 2/4 sovepladser med balkon

Lejlighederne består af opholdsrum med køkkenhjørne, dobbeltsovesofa, to sovesofaer til hver en person, badeværelse med bruser samt balkon

Toværelseslejlighed med 4/5 sovepladser med balkon

Lejlighederne består af opholdsrum med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og en enkeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt balkon.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Anbefalinger til dig

Albatros

Caorle, Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita, Veneto

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Populært i Veneto

search map