Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Så er der faktisk intet sted, der er bedre end Caorle. I modsætning til de fleste andre badebyer på den italienske Adriaterhavskyst er det en ”egentlig” by med en fastboende lokalbefolkning. Det betyder, at spisesteder, butikker mv. holder åbent hele året, og det er med til at sikre en høj kvalitet i den mad og de varer, der tilbydes. Hvad maden angår, er det ikke mindst fisk og skaldyr, du med fryd kan se frem til at smage på, når din rejse går til Caorle.

Caorle er både strand og by

En kør-selv-ferie til Caorle er en rigtigt god mulighed, når du vil kombinere badeferie med oplevelsesferie. Og tag gerne tre generationer med, hvis I har mulighed for det. Med sine smalle stræder, farverige huse, gode sandstrande, sit store udvalg af shoppingmuligheder, sine restauranter, cafeer og isbarer og sin italienske charme er Caorle et feriemål, der tiltaler alle aldersklasser.

Her vil både bedsteforældre, forældre og børn føle sig godt tilpas, og kunne nyde de ideelle rammer i forhold til at tilbringe en masse god familie-tid sammen. Faktisk er Caorle et af de rejsemål, hvor vi oplever, at det største antal feriegæster vender tilbage år efter år. Så det er ikke kun os, du skal stole på, når vi siger, at Caorle er skønt. Stol endnu mere på vores gæster.

Med en kør-selv-ferie er I fri til eventyr

Når Caorle i så høj grad egner sig til kør-selv-ferie, er det naturligvis, fordi den skønne badeby ikke kun byder på sand, vand og rendyrket feriefornemmelse, men også ligger tæt på nogle af de mest spændende og storslåede seværdigheder i Italien. Her i Veneto-regionen kan du med fordel tage på eventyr sammen med hele familien i bil.

Der er ikke meget tvivl om, at Venedig bliver et af de første mål, I kører efter – og I skal faktisk ikke køre længere end beskedne 65 kilometer, så står I i en af verdens smukkeste og mest berømte kulturbyer. Her kan I besøge blandt andet Markuspladsen, Rialtobroen og Dogepaladset, og nyde den romantiske stemning. En tur med gondol er en god måde at få set mange seværdigheder fra vandet i et behageligt tempo, og børnene vil med stor sandsynlighed elske denne specielle måde at transportere sig rundt på.

Flere muligheder for køreture på egen hånd

En anden god køretur med hele familien fra Caorle kunne være til feriestedet Lido di Jesolo, som også ligger i Veneto på Adriaterhavskysten. Et livligt ferieparadis for især børnefamilier, hvor der er gang i den hele højsæsonen igennem og et enormt udvalg af aktiviteter for både børn og voksne. Lido di Jesolo har en af Italiens længste gågader, og der er underholdning, adspredelser, iskiosker, restauranter og butikker fra den ene ende til den anden.

Verona er en anden historisk kulturby, som den rige Veneto-region byder på. Her er blandt andet fantastisk arkitektur og opera under åben himmel i sommerhalvåret. Helt generelt vil vi dog også bare anbefale, at I nyder synet af de mange smukke landskaber i Veneto, når I er på tur med bilen på jeres kør-selv-ferie. Veneto er grønt, frodigt og kuperet, og visse steder kan I lade jer imponere over synet af bjerge.

Mange pittoreske, gamle landsbyer pryder regionens bakketoppe med deres karakterfulde huse og et højt kirketårn, der kan ses langvejs fra. Her mærker man virkelig, at man er i Italien. Kontakt os hvis du vil vide mere, eller hvis vores Italiens-eksperter skal hjælpe dig med at arrangere din kør-selv-rejse til Caorle.

>>> Find hotel eller ferielejlighed i Caorle her

 
 

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Il Pozzo

Capolona, Toscana

Populært i Veneto

search map