Hotel i Caorle i Veneto

Hotel Garden Sea

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Derudover er der en hyggelig restaurant på hotellet og et fint poolområde, hvor du kan slappe af i jacuzzien eller i en af de tilhørende solstole, som står udenfor sammen med parasoller.

Nyd skønne dovne dage

Caorle er en lille by, som mange elsker, og der er en behagelig feriestemning på gader og pladser. En by, hvor du kan slappe totalt af, og nyde et tempo, du selv er herre over. Det bedste ved Hotel Garden Sea er beliggenheden, for her bor du i gåafstand til byens historiske centrum, og har havet blot et stenkast væk. Det indebærer, at det er nemt og bekvemt for dig at gå frem og tilbage til dit hotelværelse. Et helt perfekt beliggenhed ikke mindst for dig, som holder af at tage lange morgen-gåture, dejlige aften-gåture eller jogge langs vandet.

Hvis du ikke er så vild med at få sand mellem tæerne, er der et poolområde i haven, hvor du har to pools. Den ene er opvarmet, den anden har jacuzzi, børnepool, solstole og parasoller. Hvis du vil slappe ekstra af, kan du også besøge hotellets lille wellness-center, hvor der er sauna og tyrkisk bad, og hvor du kan bestille massage.

... og nyd hjemmelavede lækkerier

I Caorle er der flere gode restauranter at vælge imellem, men hotellets egen hører også til de bedre. Her tilbereder man lokale specialiteter fra Veneto-regionen og menuen ændrer sig hver dag. Morgenmaden består af hjemmelavede marmelader og kager, som køkkenchefen Orlando Scaggiante har lavet. Han udvælger også de lokalt producerede oste, pølser og andre delikatesser.

Læs mere om Hotel Garden Sea

Lys og fin indretning

Lyse, glade farver og træ skaber balance og værelserne føles luftige og behagelige. Farverne varierer fra værelse til værelse, men har alle samme bekvemmeligheder, såsom aircondition, Wi-Fi, minibar, telefon, satellit-tv og hårtørrer. Fra din møblerede balkon har du havudsigt fra siden.

Værelset på Hotel Garden Sea

Dobbeltværelse til 2 personer

Dobbeltværelse med balkon og havudsigt fra siden. Værelset er på ca. 13 kvm.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Bibione Palace

Bibione, Veneto

Adriatic Palace

Lido di Jesolo, Veneto

Hotel Mediterranee

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Populært i Veneto

search map