Feriebolig i Caorle i Veneto

Aparthotel Villaggio Hemingway

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her bor du i moderne ferielejligheder ca. 100 meter fra havet og den gode sandstrand, Spiaggia Levante. Derudover er der kun 400 meter til Caorles antikke bycentrum med sine farvede huse og smalle gader.

Bekvem bolig for hele familien

På Aparthotel Villaggio Hemingway som ejes og drives af familien Vigani er et godt valg som passer både til par og familier. Dette skyldes meget den centrale beliggenhed, som gør, at du kan gå til det historiske centrum på ca. 10 minutter afhængig af, hvor hurtigt du går. I Caorle findes der et godt udvalg af caféer, restauranter og butikker, og kvaliteten af udbuddet er højere end de fleste andre steder langs kysten.

Da du bor på samme side som Spiaggia Levante behøver du heller ikke at gå i mange minutter, før du når den fine strand og strandpromenaden.

Det er et ekstra plus, at der ligger en stor og velassorteret fødevarebutik ikke langt fra Aparthotel Villaggio Hemingway. Her kan du købe alt mellem himmel og jord til rimelige priser, hvilket er perfekt til dig, som vil lave mad derhjemme.

Læs mere om Aparthotel Villaggio Hemingway

Mere end bare en bolig

Det som er ekstra bekvemt på Aparthotel Villaggio Hemingway er, at atmosfæren og servicen er mere som på et hotel, derfor navnet Aparthotel. Der er en fin lobby med bekvemme siddepladser og det er også her du finder receptionen, som er bemandet døgnet rundt. I det ene hjørne er der en bar som serverer gode drikkevarer fra morgen til aften, og i forbindelse med denne findes der en lille morgenmadsrestaurant. Det er nemlig muligt at tilkøbe morgenmad på stedet, hvis der er en morgen, hvor du ikke har lyst til at lave morgenmad selv.

Pool og faciliteter

I midten omgivet af bygninger har du det fine pool-område, hvor der er solstole, parasoller, jacuzziog en stor børneafdeling til de yngste gæster, som også har deres eget børnediskotek. På området er der yderligere en pool, som er opvarmet, hvilket ísær værdsættes af de gæster, som rejser i begyndelsen eller slutningen af sæsonen. Din bil placerer du trygt inden for lågen og det er også muligt at tilkøbe en garageplads efter først til mølle-princippet. På stedet har du også mulighed for at tilkøbe ekstra services som strandservice, ekstra rengøring, morgenmad og barneseng.

Lejlighedernes indretning

Lejlighederne er komfortabelt indrettet og de har alle aircondition, satellit TV, værdiboks, mikrobølgeovn, hårtørrer, opvaskemaskine (undtaget er de toværelseslejligheder til 2/3 personer), vaskemaskine, strygebræt, kaffemaskine og internet. Fordelingen af sovepladser og antallet af kvadratmeter kan variere. Nogle lejligheder ligger øverst oppe, og har dermed skråvægge og træbjælker. Boliger i rækkehus-varianten præsenterer vi separat. Vi har valgt at give disse boliger en halv sol ekstra på grund af de gode faciliteter.

Læs om lejlighederne på Aparthotel Villaggio Hemingway

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Residence Girasoli

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Lia

Bibione, Veneto

Appartamenti Leopardi

Bibione, Veneto

Residence Girasoli

Bibione, Veneto

Populært i Veneto

Tenuta Le Cave

Tregnago

Residence San Carlo

Costermano del Garda

search map