Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det er let at forstå at Caorle er en af de byer vi har flest gæster som kommer tilbage til langs denne kyststrækning. Et hyggeligt lille centrum med farveglade huse, små smalle stræder, hvor duften af veltillavet mad spreder sig til næseborene, to gode sandstrande og en skøn strandpromenade kan lokke de fleste.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Alle elsker Caorle

Caorle er for alle aldre. Et rejsemål hvor både børn, forældre og bedsteforældre trives godt. Et oplagt familierejsemål helt enkelt, værdsat af alle!

Sommeren er den tid på året byen får allerflest besøgende, men da Caorle er beboet året rundt, til forskal fra mange andre badebyer, holder butikker og restauranter en høj kvalitet. Og der er rigeligt med gode restauranter i Caorle i alle prisklasser, specielt er det fiske- og skalddyrsretter der er på menuen. Du finder også gode pizzeriaer som udover den gode pizza også serverer smagfulde traditionelle retter. Isbarer, creperia, vinbarer, fortovscafféer - her er alt hvad hjertet begærer. Og så er der også masser af shopping både med de kendte og lidt mindre kendte mærker.

Læs mere om Caorle

Aktiviteter for alle aldersgrupper

Caorle er en stemninghsfuld by med masser af lækre ferieboliger, hvor du kan slappe helt af og bare nyde tilværelsen. Når du får lyst til at folde dig ud, er stranden fuld af muligheder for at udøve flere forskellige slags vandsport. Her er også et vandland som specielt de yngre gæster er glade for. Er du golfinteresseret er der i nærliggende Pra delle Torri en god golfbane. Og en anden af de eftertragtede aktiviteter er når markedet kommer til byen hver lørdag. Her finder du alt mellem himmel og jord, og stemningen er altid god.

Der er et godt udvalg af velassorterede købmandsbutikker med gode priser rundt om i Caorle. Og glem ikke at du kan handle frisk fisk nede på havnene når fiskerbådene kommer ind med dagens fangst.

Tag gerne på opdagelse udenfor Caorle

Lagunen nord for Caorle er et godt udflugtsmål hvis du vil på bådtur. Selveste Ernest Hemingway var betaget af stemningen og livet her som han beskrev i romanen "Across the River and Into the Trees". Og Venedig er man naturligvis nødt til at se. Du kan vælge at komme dertil enten til lands eller til havs. Kører du til Punta Sabbioni kan du parkere bilen og tage færgen over til Markuspladsen. Nemt, bekvemt og direkte.

En anden god dagsudflugt er en tur til badebyen Lido di Jesolo, hvor du om aftenen kan opleve en af Europas længste gågader, sprængfyldt med butikker, caféer og restauranter.

Alternativt er der masser af muligheder for at se og opleve i nærområdet. Besøg kønne Treviso, Padova og dens domkirke eller Romeo og Julies Verona. Eller hvorfor ikke tage en tur til Prosecco eller Valpolicella regionen og besøge en vingård og samtidig få lidt godt med hjem på flaske?

Hos In-Italia får du altid den bedste rådgivning om hotel, feriehus eller ferielejlighed i Caorle. Vi har besøgt alle ferieboligerne i vores udvalg, og giver dig tips til de bedste steder. Vi ønsker dig og din familie velkommen til Caorle!

>>> Se også ferieboliger i Bibione her

Skjul teksten
 
 
search map