Agriturismo i Caerano di San Marco i Veneto

Agriturismo Col delle Rane

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Agriturismo Col delle Rane emmer af både vin og historie. Gården stammer nemlig fra 1700-tallet og er omgivet af vin og skøn natur til alle sider.

Prosecco og andre rare sager

Col delle Rane fremstiller den verdenskendte Prosecco (DOCG, både dry og extra dry) - men det er kun toppen af deres isbjergsproduktion. Her på landstedet producerer familien Gallina nemlig også rødvin (Merlot og Cabernet), frugtjuicer (bl.a. æble), marmelader og frugtavl som fx kirsebær og blommer. Produktionerne foregår efter økologiske principper, og det meste kan købes til at konsumere på stedet - eller måske bringe med hjem som et minde fra ferien. Det er muligt at foretage en vinsmagning på stedet (mod tillæg).

Læs mere om Agriturismo Col delle Rane

Flere muligheder for mødet med det italienske køkken

Der er ikke decideret restaurant på gården - men alligevel er madmulighederne mange: De tilbyder nemlig enkle og kolde retter til både frokost og aftensmad, hvis I ikke ønsker at forlade stedet. Vil I gerne ud og spise uden at tage bilen, så ligger spisestedet Agriturismo alle Rive blot ca. 150 m væk og er åbent fredag-lørdag-søndag - og derudover ligger der to andre spisesteder inden for 2 km. I selve Caerano by (læs: landsby) finder I et pizzeria - som ligger ca. 1½ km væk. Hvis I ønsker selv at lave mad, kan I vælge et af stedets fire lejligheder i stueplan. Hvis I vælger et af værelserne, så indtages morgenmaden som buffet med nogle af stedets egne produkter i den smukke glasbygning ud mod poolen. Hvis I bor i lejlighed, kan morgenmaden tilkøbes, mens den er inkluderet, hvis I vælger et værelse. Nærmeste supermarked ligger ca. 600 m væk.

Swimmingpool i grønne omgivelser

Ud over Prosecco-produktionen så er stedets trækplaster absolut poolområdet, der er smagfuldt udført med solterrasse og liggestole. Ved hovedbygningen er der desuden et overdækket område, hvor børn og aktive kan fornøje sig med blandt andet bordtennis. For de aktive er det også muligt at leje cykler på stedet. I betaler i så fald et depositum, som tilbagebetales ved aflevering, hvis cyklerne afleveres i samme stand. Endelig er der fælles vaskeri og naturligvis gratis parkering på stedet. Her på stedet sætter man pris på landlig idyl i fredsommelige omgivelser, hvorfor familier med børn i alderen fra 4 år og opefter er velkomne, mens vi kan hjælpe familier med børn på under 4 år med at finde et andet dejligt landsted.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map