Agriturismo i Caerano di San Marco i Veneto

Agriturismo Col delle Rane

Pris fra pr. pers.
Eksempel på en af lejlighederne
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Agriturismo Col delle Rane emmer af både vin og historie. Gården stammer nemlig fra 1700-tallet og er omgivet af vin og skøn natur til alle sider.

Prosecco og andre rare sager

Col delle Rane fremstiller den verdenskendte Prosecco (DOCG, både dry og extra dry) - men det er kun toppen af deres isbjergsproduktion. Her på landstedet producerer familien Gallina nemlig også rødvin (Merlot og Cabernet), frugtjuicer (bl.a. æble), marmelader og frugtavl som fx kirsebær og blommer. Produktionerne foregår efter økologiske principper, og det meste kan købes til at konsumere på stedet - eller måske bringe med hjem som et minde fra ferien. Det er muligt at foretage en vinsmagning på stedet (mod tillæg).

Læs mere om Agriturismo Col delle Rane

Flere muligheder for mødet med det italienske køkken

Der er ikke decideret restaurant på gården - men alligevel er madmulighederne mange: De tilbyder nemlig enkle og kolde retter til både frokost og aftensmad, hvis I ikke ønsker at forlade stedet. Vil I gerne ud og spise uden at tage bilen, så ligger spisestedet Agriturismo alle Rive blot ca. 150 m væk og er åbent fredag-lørdag-søndag - og derudover ligger der to andre spisesteder inden for 2 km. I selve Caerano by (læs: landsby) finder I et pizzeria - som ligger ca. 1½ km væk. Hvis I ønsker selv at lave mad, kan I vælge et af stedets fire lejligheder i stueplan. Hvis I vælger et af værelserne, så indtages morgenmaden som buffet med nogle af stedets egne produkter i den smukke glasbygning ud mod poolen. Hvis I bor i lejlighed, kan morgenmaden tilkøbes, mens den er inkluderet, hvis I vælger et værelse. Nærmeste supermarked ligger ca. 600 m væk.

Swimmingpool i grønne omgivelser

Ud over Prosecco-produktionen så er stedets trækplaster absolut poolområdet, der er smagfuldt udført med solterrasse og liggestole. Ved hovedbygningen er der desuden et overdækket område, hvor børn og aktive kan fornøje sig med blandt andet bordtennis. For de aktive er det også muligt at leje cykler på stedet. I betaler i så fald et depositum, som tilbagebetales ved aflevering, hvis cyklerne afleveres i samme stand. Endelig er der fælles vaskeri og naturligvis gratis parkering på stedet. Her på stedet sætter man pris på landlig idyl i fredsommelige omgivelser, hvorfor familier med børn i alderen fra 4 år og opefter er velkomne, mens vi kan hjælpe familier med børn på under 4 år med at finde et andet dejligt landsted.

Værelserne på Agriturismo Col delle Rane

Enkeltværelse

Der er 12 værelser i denne kategori og de kan enten benyttes som dobbeltværelse eller enkeltværelse. De ligger alle i hovedbygningen på enten 1. eller 2. sal. Værelserne er alle til maks. to personer. Værelserne har alle lcd sat-tv, minibar, aircondition, wi-fi og badeværelse med toilet og bruser.

Dobbeltværelse

Der er 12 værelser i denne kategori og de kan enten benyttes som dobbeltværelse eller enkeltværelse. De ligger alle i hovedbygningen på enten 1. eller 2. sal. Værelserne er alle til maks. to personer. Værelserne har alle lcd sat-tv, minibar, aircondition, wi-fi og badeværelse med toilet og bruser.

Familieværelse med balkon

Der er fire værelser i denne kategori, og de har alle privat balkon. De ligger i hovedbygningen på 1. sal og vender mod haven. Prisen inkluderer en familie på fire personer. Værelserne har alle lcd sat-tv, minibar, aircondition, wi-fi og badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed Uno med 2/3 sovepladser (med terrasse)

Lejligheden ligger i stueplan i en separat bygning (sammen med lejlighederne Due og Tre). Den består af et soveværelse med dobbeltseng, et opholdsrum med køkkenhjørne (med bl.a. køleskab, mikrobølgeovn og fire kogeblus) og badeværelse med toilet og bruser. Der er mulighed for en ekstra opredning til i alt tre personer (normalt reddes der op til alle personer i soveværelset - men hvis I har andre ønsker, så kan det i de fleste tilfælde godt lade sig gøre med andre løsninger). Lejligheden har desuden lcd sat-tv, aircondition, wi-fi og privat, møbleret terrasse ved siden af lejlighed Due.

Toværelseslejlighed Due med 2/3 sovepladser (med terrasse)

Lejligheden ligger i stueplan i en separat bygning (sammen med lejlighederne Uno og Tre). Den består af et soveværelse med dobbeltseng, et opholdsrum med køkkenhjørne (med bl.a. køleskab, mikrobølgeovn og fire kogeblus) og badeværelse med toilet og bruser. Der er mulighed for en ekstra opredning til i alt tre personer (normalt reddes der op til alle personer i soveværelset - men hvis I har andre ønsker, så kan det i de fleste tilfælde godt lade sig gøre med andre løsninger). Lejligheden har desuden lcd sat-tv, aircondition, wi-fi og privat, møbleret terrasse ved siden af lejlighed Uno.

Toværelseslejlighed Tre med 2/4 sovepladser (med terrasse)

Lejligheden ligger i stueplan i en separat bygning (sammen med lejlighederne Uno og Due). Den består af et soveværelse med dobbeltseng, et opholdsrum med køkkenhjørne (med bl.a. køleskab, mikrobølgeovn og fire kogeblus) og badeværelse med toilet og bruser. Der er mulighed for to ekstra opredninger til i alt fire personer (normalt reddes der op til alle personer i soveværelset - men hvis I har andre ønsker, så kan det i de fleste tilfælde godt lade sig gøre med andre løsninger). Lejligheden har desuden lcd sat-tv, aircondition, wi-fi og privat, møbleret terrasse.

Toværelseslejlighed Quattro med 2/4 sovepladser (med terrasse)

Lejligheden ligger i stueplan i hovedbygningen. Den består af et soveværelse med dobbeltseng, et opholdsrum med køkkenhjørne (med bl.a. køleskab, mikrobølgeovn og fire kogeblus) og badeværelse med toilet og bruser. Der er mulighed for to ekstra opredninger til i alt fire personer (normalt reddes der op til alle personer i soveværelset - men hvis I har andre ønsker, så kan det i de fleste tilfælde godt lade sig gøre med andre løsninger). Lejligheden har desuden lcd sat-tv, aircondition, wi-fi og privat, møbleret overdækket terrasse under de hvælvede lofter.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

La Casetta Blu

Longare, Veneto

Tenuta Le Cave

Tregnago, Veneto

Locanda La Candola

Soligo, Veneto

Anbefalinger til dig

Agriturismo Al Rocol

Ome, Lombardiet

La Casetta Blu

Longare, Veneto

Agriturismo Musella

San Martino Buon Albergo, Veneto

Populært i Veneto

search map