Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Landskabet er fladt, men det tilgrænsnde  vindistrikt syd for floden Piave, hvor de verdenskendte mousserende Prosecco-vine produceres, er kuperet. 

Caerano di San Marco som har omkring 8.000 indbyggere byder på de mest basale fornødenheder . Her findes både nogle butikker og et par spisesteder. Søger du lidt mere handelsliv, så ligger Montebelluna blot ca. 4 km væk og den smukke kunstby Asolo blot ca. 8 km væk.

Der har været menneskelig beboelse i området siden oldtiden - og sandsynligvis endnu længere tilbage. Der er således fundet forskellige værtøjer fra neandertalere og de første moderne mennersker i området. Af nyere historie er særligt de kendte palæer Ville Venete interessante.

Kort over Caerano di San Marco

Klik på kortet herunder for mere information om nærliggende hoteller og ferieboliger, afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, villa eller ferielejlighed?

Er du på udkig efter den bedste feriebolig i Caerano di San Marco? I søgemaskinen her på siden finder du vores udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i og omkring den hyggelige landsby. 

Angiv blot datoer og antal personer for at få en oversigt over de tilgængelige ferieboliger  i din ferieperiode. Vi har stor ekspertise i at finde forskellige typer indkvartering i Italien, så der er god chance for at finde en, der passer til dine ønsker.

Vi har naturligvis et bredt udvalg af boliger, som er perfekte til familier med børn. Men måske du søger en ferie, hvor det bare handler om handler om ro, forkælelse og oplevelser i dit eget tempo? Læs mere om voksenhoteller i Italien

Transport

Nærmeste lufthavn  er Treviso Lufthavn. Der er dog heller ikke langt til lufthavne ved Venedig, som har direkte ruter til Danmark.

For de fleste vil det være nemmeste at komme videre fra lufthavnen og omkring i løbet af ferien med en bil. Så er du ikke styret af buskøreplaner, men kan følge dit eget tempo og bedre følge pludselige indskydelser. 

Læs mere om billeje i Treviso lufthavn

Der er omkring 1.500 km, hvis du vil køre fra Danmark. En overkommenlig afstand for de fleste, man skal dog have in mente, at  der særligt midt på sommeren kan være tæt trafik ned gennem Europa. 

Gode råd til en kør-selv ferie i Italien

Restauranter og shopping

Forvent ikke et stort udvalg af restauranter og caféer i Caerano di San Marco. Der er dog enkelte spisesteder i landsbyen, ligesom du kan finde det mest nødvendige i de få butikker.

Har du lyst til rigtig shopping eller spændende kulinariske oplevelser, bør du tage en tur til en af de lidt større byer, som der er flere af inden for kort køreafstand.

Læs mere om Caerano di San Marco

Udflugter og seværdigheder

Det er begrænset hvor mange egentlige seværdigheder der findes inde i selve byen. Til gengæld er du her ganske godt placeret for til at tage på udflugter til de utallige seværdigheder og attraktioner i det øvrige Veneto.

Selv hvis du ikke interesserer dig synderligt for vin, bør en af dine udflugter være til Prosecco vindistriktet, som ligger tæt ved. Alene de unikke vinmarker med kegleformede bakker er et besøg værd, og det kan anbefales at købe en af de berømte mousserende vine . Direkte fra køl gør de sig rigtig godt.

Vil du opleve områdets smukke palæer/villaer, kan en tur til Le Ville Palladiane anbefales. Her ligger en samling af flotte villaer fra  1500-tallet bygget af og opkaldt efter arkitekten Andrea Palladio.

Lokale links

Du finder den officielle turisthjemmeside for Veneto regionen her

Skjul teksten
 
 
search map