Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Området omkring floden Brenta præges af smuk natur og pompøse, historiske villaer. Det er populært at vandre og cykle i området langs med floden. Det er også populært at fragte sig rundt i kano, hvis du skulle få lyst til det. Der er ikke mere end 16 km til Venedig, og du kan benytte lokale transportmidler frem og tilbage, hvis du foretrækker at lade bilen stå. I Cà Sabbioni er der bar og restaurant, og hvis du har brug for et lidt større udvalg, ligger den lille by Oriago blot et par kilometer væk. Orianos historie går tilbage til antikken, og den har haft mange forskellige navne i årenes løb, som bl.a. Aurilia, Aurilagus, Aurilago, Portu, Orlacis og Urgiago.

Seværdige steder

Foruden at være tæt på den vidunderlige Venedig, kan du også besøge Padova, som har et hav af butikker, udendørs serveringssteder, shoppingmalls, smukke bygninger og et pittoresk centrum. Hvis du har lyst til at slikke sol og tage på stranden, kan du drage mod syd til byen Chioggia, der mest af alt ligner et mini-Venedig, eller mod nord til den pulserende badeby Lido di Jesolo. Andre seværdige steder er Treviso, Verona, Gardasøen og vinområderne Valpolicella og Prosecco.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map