Bussolengo, Veneto Parco Natura Viva

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Parco natura viva er en stor dyrepark, der blev opført for mere end 35 år siden. Den ligger mellem byerne Bussolengo og Pastrengo blot 20 km fra Gardasøens sydlige ende.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

For truede dyrearter

I samarbejde med store europæiske sammenslutninger beskæftiger parken sig med de dyrearter, som er truet af udryddelse. Formålet med parken er at få folk motiverede til at finde årsager til at disse dyr er truede. Man prøver gennem uddannelse og forskning at opnå dette og dermed finde frem til at kunne bevare disse dyr og deres levesteder.

Dinosauerpark

I parken finder man et safari område på godt 240.000 m². Her løber en 7 kilometer lang vej, hvor man i egen bil kører gennem den Afrikanske savanne og på meget tæt hold kan observere de vilde dyr. Parken har også et rigt plante- og blomsterliv med sjældne arter. Besøg også Dinosaurerparken, der ikke blot giver én muligheden for at se dimensionerne på disse store krybdyr. Det er også muligt at observere dinosauernes opførsel som bytte og rovdyr, som ikke er særlig meget anderledes end nutidens dyrearter.

Læs mere på www.parconaturaviva.it

 
search map