Feriebolig i Brenzone ved Gardasøen

Residence Taki

Pris fra pr. pers.
Strand ved Hotel Taki Strand ved Hotel Taki Restauranten på Hotel Taki Restauranten på Hotel Taki
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Taki ligger ved Brenzone, i rolige omgivelser, ca. 2 kilometer fra centrum med barer, butikker og restauranter. På stedet findes tennisbane, to svømmebassiner med børnepool, boblebad og dertilhørende solterrasse, hvorfra man nyder udsigten over søen og den vestlige bred. Der er også en lille kiosk/bar.

150 m til søen

Lejlighederne er fordelt på 3 forskellige huse, og er omgivet af en stor olivenlund. Der er kun 150 meter til søen og stranden og til Hotel Taki, hvor er der restaurant. Der er gratis parkering på stedet.

Læs mere om Residence Taki

Alle har søudsigt

Alle lejlighederne er pænt men enkelt indrettet og har balkon eller terrasse med søudsigt. Standardlejlighederne ligger fordelt på to bygninger, mens superiorlejligheder, der også har føntørrer og aircondition, befinder sig i hovedbygningen. I hovedbygningen findes desuden elevator. Desuden bliver superiorlejlighederne dagligt lettere rengjort.

Værd at vide om aircondition på Residence Taki

Airconditionanlægget består af to motorer, der støtter hinanden og er fælles for alle lejligheder med aircondition. Du har mulighed for at regulere temperaturen 2-3 grader mindre eller mere end den centralt bestemte standardværdi. Systemet fungerer ved at benytte koldt vand, der pumpes i rørene forbi alle lejlighederne i bygningen. Det er et "grønt" anlæg, der har sine fordele (bedre indeklima) og ulemper (langsommere nedkøling). Følg anvisningerne ovenfor og du vil opleve, at anlægget virker efter formålet med mindre risiko for, at du får en forkølelse eller betændelse i vejrtrækningsorganerne - men hvis du holder dørene ud til terrassen eller vinduerne åbne, så vil systemet syntes at være ineffektivt, da det påvirkes stærkt af den luft - og fugtighed - der kommer udefra.

Du kan spise morgenmad og aftensmad på hotellet ved søen

Hvis ferie for dig betyder også at du holder dig væk fra stegepande og kaffemaskine kan du benytte dig af fordelagtige priser for morgenmad eller halvpension. Forvent nu ikke gastronomiske udfordringer eller spændende retter men du kan spise morgenmad á buffet og til aftensmad serveres der enkle retter og salatbuffet med alle de grøntsager du gerne vil have. Restauranten ligger på hotel Taki, der ligger lige ud til Gardasøen, på den anden side af vejen, ca. 100 meter fra lejlighederne.

Læs om lejlighederne på Residence Taki

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Residence San Michele

Marciaga, Veneto

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Residence La Filanda

Costermano del Garda, Veneto

Residence Terry Apartments

Tremosine, Lombardiet

Populært i Veneto

search map