Hotel i Brenzone ved Gardasøen

Hotel Drago

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Drago ligger ud til kystvejen GardesanaGardasøens nordøstlige side mellem byerne Brenzone og Malcesine. Fra hotellet er der udsigt ud over søen, og der er strand og badebroer i umiddelbar nærhed, samt kig til den lille ø Trimellone.

Beliggenheden er alfa og omega ved Gardasøen

Med Hotel Drago som udgangspunkt, er det let at tage på udflugt både med egen bil eller med offentlig transport. Den nærmeste by er Brenzone, som ligger ca. 500 meter fra hotellet. Her er der flere indkøbsmuligheder, restauranter, en lille havn og busholdeplads. Du er bare 5 kilometer fra Malcesine, som foruden det hyggelige centrum og den fine havn også tilbyder en kabelbane, som tager dig helt op til toppen af Gardasøens højeste bjerg Monte Baldo. Du kører op i en stor rund kabine, som drejer rundt om sig selv på vej mod toppen. På den måde har du 360 graders panoramaudsigt, også selv om du ikke er den eneste som er med. Vender du blikket mod syd, kommer du hurtigt til velkendte steder som Garda og Bardolino, mens der er ca. 55 km til operaens by Verona. Skulle du have en forkærlighed for robuste vine, er der heller ikke langt til vinområdet Valpolicella.

Læs mere om Hotel Drago

Hotel med mange faciliteter

Faciliteter er noget der findes i overmål på Hotel Drago. Ankommer du i bil er der både en overdækket parkeringsplads og garage. I hovedbygningen er der reception med lounge og bar samt gratis internet-point. Der er trådløst wi-fi på hele hotellet, som kan benyttes mod et mindre gebyr. I hotellets restaurant serveres morgenmaden som buffet og om aftenen kan du også spise middag på stedet. Det er også muligt at bestille ophold med halvpension. Restauranten er moderne indrettet og har en lidt formel atmosfære.

Du kan bade i poolen eller i søen

På hotellet er der en dejlig indhegnet have med pool, snackbar og et lille træningscenter. Ved pool-området er der også en dejlig solterrasse med solsenge. Om sommeren tilbyder hotellet en Lido med solsenge og strandservice, så du kan få serveret din yndlingsdrink i strandkanten. I Lido'ens åbningstider er der også trådløst wi-fi, så du kan læse nyheder, søge information eller sende feriebilleder til familien direkte fra din solseng.

Værelser i hovedbygningen eller annex'et

Hotel Drago tilbyder 78 værelser som er fordelt i hovedbygningen eller et annex, med blot 10 meter mellem bygningerne. Værelserne er ca. 12-14 m² og har aircondition, satellit TV, værdiboks, telefon, minibar samt bad med toilet, bruser og hårtørrer. Næsten alle værelser har balkon som vender enten mod søen eller mod poolen, og størstedelen vender mod søen.

Læs om værelserne på Hotel Drago

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map