Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Brenzone ligger i den nordlige ende af Gardasøen for foden af Monte Baldo. Den strækker sig over 12 kilometer og har knap 2400 indbyggere. Det er netop her, at Gardasøen når sin maximale dybte på 350 meter.

Tag på udflugt i bjergene

Byen har en dejlig beliggenhed med smukke udsigtspunkter. I centrum "Magugnano" ser man resterne fra middelalderbyen og her finder man også én af de ældste kirker ved Gardasøen "San Zeno" kirken. Ud for Brenzone ligger den lille ø "Trimelone" ca. 200 meter lang med ruinerne af et gammelt fort. Fra Brenzone er der rige muligheder for udflugter i bjergene øst for Gardasøen.

Kort over Brenzone 

Klik på kortet herunder for mere information om hoteller og andre ferieboliger i byen, afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, villa eller ferielejlighed?

Er du på udkig efter den perfekte feriebolig til en ferie ved Gardasøen? I søgemaskinen her på siden finder du vores brede udvalg af nøje udvalgte hoteller, villaer og ferielejligheder i og omkring den hyggelige by. 

Angiv blot datoer og antallet af personer, så får du hurtigt en oversigt over ledige ferieboliger  i den ønskede ferieperiode. Det bliver næsten ikke være nemmere at finde den perfekte feriebolig til din næste drømmeferie ved et af Italiens smukkeste rejsemål.

Transport

Nærmeste lufthavn til Brenzone er Verona Lufthavn. Indenfor  acceptabel køreafstand ligger dog bladt andet Bergamo Lufthavn, som har talrige forbindelser til destinationer i Europa - heriblandt København og Billund. Bergamo er især populær blandt ferierejsende på grund af tilstedeværelsen af lavpriselskabet Ryanair.

For de fleste vil billeje være den nemmeste måde at komme videre fra lufthavnen til ferieboligen. Desuden er det lettere at komme omkring til regionens mange seværdigheder i løbet af ferien, når man har en lejebil til rådighed.

Vælger du at køre til du at køre Brenzone fra Danmark, har du en tur på omkring 1.500 km foran dig. Det er ikke uoverkommeligt, og der er mange fordele ved en bilferie i Italien. Vær dog særligt i feriehøjsæsonen opmærksom på at tage højde, at trafikken ned gennem Europa kan være tæt. 

Restauranter og shopping

Der ligger adskillige restauranter og andre spisesteder i og omkring Brenzone. Der ligger for eksempel restauranter langs vejen både nord og syd for byen.

Der er begrænsede indkøbsmuligheder i byen - herunder et apotek.

Læs mere om Brenzone

Udflugter fra Brenzone

Brenzone bor du med et sandt overflødighedshorn af seværdigheder inden for kort afstand. Udover byens egne seværdigheder og udkigspunkter, er der for eksempel få kilometer til Malcesine, som efter vores mening er en af de mest charmerende byer ved Gardasøen. I denne by finder du også en anden meget anbefalelsesværdig svævebanen op til Monte Baldo. Heroppefra er der i klart vejr den mest fantastiske udsigt over søen og de omkringliggende bjerge.

Hvis du har en bil til rådighed kan det også anbefales at køre en tur til den nærliggende Ledrosø, hvor der er lidt mere fred og ro til at nyde de naturskønne omgivelser. 

Indenfor forholdsvis kort køreafstand er også Valpolicella vindistriktet. Her kan du med fordel bruge en dag på at følge vinruten, som ikke blot er en chance for at udforske de smukke vinmarker og gårde, men undervejs også passerer et væld af andre interessante seværdigheder og charmerende byer. 

For børnefamilier vil en dag i en af forlystelsesparkerne ved Gardasøen med sikkerhed også vække begejstring. Caneva World ved Lazise i den sydøstlige del af søen har for eksempel underholdning nok til selv de mest krævende vandhunde.

Skjul teksten
 
 
search map