Feriebolig i Bibione i Veneto

Villaggio Nautilus

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du bor centralt

Du bor i den del af Bibione som hedder Spiaggia og er i gåafstand til størstedelen af byens udbud af barer, butikker og restauranter. Der er 10min gåafstand til Viale Aurora som om aftenen omdannes til gågade. Og ned til den dejlige sandstrand og strandpromenaden tager det ca. 20min.

Men du behøver slet ikke gå så langt før du kommer til både bar, restaurant og dagligvarebutik, som du finder på Via Lemene, blot et par minutters gang ned ad gaden. Nemt og bekvemt. Også forlystelsesparken og markedspladsen er lige i nærheden.

Roligt og rart

Børnefamilier trives specielt godt på Villaggio Nautilus. Her er roligt og kønt med den tilhørende velholdte have, som de lave toetageshuse er bygget rundt om. Midt i ligger poolområdet med separat pool til de mindste. Da der ingen liggestole og parasoller er rundt om poolen er der masser af plads at boltre sig på.

Læs mere om Villaggio Nautilus

Lejlighederne

Komfortabelt indrettede med safetybox og TV. Aircondition kan tilkøbes på forespørgsel til 35 Euro per uge. Her er også balkon eller terrasse/have.
Booker du strandservice (på nøglekontoret) er shuttleservice mellem din lejlighed og stranden inkluderet. Før d. 25/6 og efter d.3/9 er strandservice inkluderet.

Lejlighederne på Villaggio Nautilus

Lejlighed m. 1 soveværelse og balkon/terrasse

Opholdsrum med køkkenhjørne og to sengepladser, soveværelse med 2 sengepladser, badeværelse med brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Lejlighed m. 2 soveværelser og balkon/terrasse

Opholdsrum med køkkenhjørne og 1 sengeplads på sovesofa, 2 soveværelser med 2 sengepladser i hver, badeværelse med brus og toilet. Sengepladsfordelingen kan variere. Balkon eller terrasse.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Populært i Veneto

Hotel Europa

Malcesine

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco

Agriturismo Musella

San Martino Buon Albergo

search map