Anmeldelser af Villaggio Michelangelo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villaggio Michelangelo

Læs personlige anmeldelser af Villaggio Michelangelo som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villaggio Michelangelo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Det var godt tæt på polen. Roligt og roligt område centralt beliggende tæt på teatre.

Bibione er en god turistby. En lang sandstrand, der er dejligt at gå på.

Bibione som feriedestination

Tæt på Venedig, der er rart at gå til.
Akeleja er et gammelt og hyggeligt sted.

Villaggio Michelangelo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villaggio Michelangelo
Fireværelseslejlighed med 5/6 sengepladser (med balkon eller terrasse)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2017
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Villagio Michelangelo

Selve boligen var god, møblerne var slidte, men boligens air condition var god i 40 graders varme. Boligen manglede køkkenredskaber og mikroovn.
Afstanden til stranden er mere end 650 meter.

Villaggio Michelangelo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villaggio Michelangelo
Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (type C6)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Charlotte og familie fra Nykøbing Mors boede på Villaggio Michelangelo i Bibione fra d. 30. juli til d. 13. august 2011.

Vi havde en fantastisk tur til Bibione og kunne sagtens have brugt en uge mere. Vi fandt os til rette med det samme og benyttede de lokale tilbud med indkøbsmuligheder, restauranter, minigolf m.m.

Det skal være en ros til jer, at I havde beskrevet boligen meget præcist, således,at vi var klar over hvilken stand den var i, inden vi kom, så vi ikke blev skuffede.

Vi vil helt klart gerne bruge jer igen en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 5 voksne, 1 barn
Navn
Peter og familie fra Vejle boede på Villaggio Michelangelo i Bibione fra d. 29. juni til d. 9. juli 2011.

Vi har haft en rigtig god tur.

Lige fra første kontakt med jer for at bestille turen og til vi forlod Bibione er alt forløbet super godt.
Det var vores første kør-selv-ferie så det var vi meget spændte på. Men det har været rigtig godt.
Vi ankom onsdag eftermiddag til bureauet (”Moving International” hed det vist) der stod klar med papirer og nøgler og 5 minutter efter var vi i lejligheden – og 15 minutter efter i poolen :-)

I havde skrevet på jeres hjemmeside at lejlighederne er slidte – og det er de også. Men så er det heller ikke værre! Lejligheden indeholdt det vi havde brug for – og vi havde en hyggelig lejlighed med en dejlig lille have – nøjagtig som vi havde ønsket. Pool-området er dejligt og vi tilbragte meget tid der. Vi kunne dog rigtig godt have ønsket os nogle liggestole ved poolen!

Hjemmefra havde vi bestilt liggestole ved stranden. Det fandt vi ud af ikke er nødvendig da de er lidt langt fra vandkanten samt fordi der er masser af plads på stranden til tæpper og håndklæder. Så vi gik hen i bureauet for at høre om vi kunne annullere strandstolene, hvilket sagtens kunne lade sig gøre og de betalte os bare pengene tilbage. Go´ service.

Byen, butikkerne, restauranterne var gode og lige hvad vi havde håbet på. Lørdag morgen skulle vi sige farvel og igen fungerede det optimalt i bureauet. De var klar med papirerne og vi fik vort depositum retur uden problemer og 5 minutter efter kunne vi køre nord på.

Så nu glæder vi os bare til næste sommer, så vi kan komme til Italien igen :-)

Arrivederci – og på gensyn næste år.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Monica og familien fra Hundested boede på Villaggio Michelangelo i Bibione fra d. 17. til d. 31. juli 2010.

Vores første møde med Italien var varmt, puha 45 grader. Vi ankom kl. 9 om morgen og vores bolig var først klar efter kl.16 ifølge rejseoplysningerne men den meget søde dame i Moving International bad om mit nr. og ville ringe så snart boligen var klar. Vi havde ingen muligheder for at komme af med bagagen, hvilket var lidt øv. Vi fandt en lille hyggelig cafe nærved Michelangelo, fik lidt mad og drikke. Kl.13 ringede mobilen og vores lejlighed var klar. Til vores store overraskelse var der ikke aircon. så ud og skaffe en var prioritet nr.1. Der var en ødelagt havestol ved ankomst som blev skiftet ud dagen efter. Der lugtede af opkast i boligen. Vi brugte derfor eftermiddagen på at lokalisere lugten, som endte med vi selv gjore rent, da man på Moving Int. sagde at den var rengjort. Lidt øv men ellers var der fint. Vi kunne godt ønske at der havde været lidt info om seværdigheder lokalt, vi blev hele tiden henvendt til aguarpark mv.
Vi var i Ofia cirkus hvilket var top for vores drenge, der var tiger, krokodiller mv. absolut ikke kedeligt. En tur til Venedig blev det også til, hvilket var smukt. Her havde vi fået at vide at det var meget dyrt at spise men der var mange steder som havde samme priser som i Bibione.
Vi oplevede desværre ikke den gæstfrihed som vi havde forventet. Vore ældste søn på 13 synes at tjenerne og italienere virkede snobbet og sure. Også var der ikke rigtig nogen forskel på maden der og i København. men så lavede vi bare mad hjemme og gik ud og fik den bedste is i verden om aften.
Vi vil prøve en campingplads næste gang turen går til Italien.
Vi har kun oplevet god service fra jeres side og er fuldt ud tilfredse med den hjælp og info vi har modtaget eller søgt hos jer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Tine og hendes familie fra Vejle boede på Villaggio Michelangelo i Bibione fra d. 7. til d. 14. juli 2007.

Vi havde en rigtig dejlig tur til Italien, Michelangelo i Bibione. Vi fandt lejligheden om tirsdagen og kørte om onsdagen, det lod ikke til at være noget problem for jer hos "In-Italia". Alt hvad vi skulle bruge blev sendt på mail, super. Lejligheden lå i gåafstand til en god strand og til byen, det var rigtigt rart. Området er meget turistpræget. Vi blev positivt overrasket over lejligheden, idet det i materialet fremgik at den var slidt. Den var ikke ny, men fin til os. Det var dejligt at kunne være udenfor på terrassen. Det var også dejligt at have sin egen parkeringsplads i skyggen inde i området. Børnene var rigtigt glade for poolområdet. Her kunne vi godt have brugt, at der var mulighed for at kravle i skygge under en parassol, og at der stod borde og stole. Vi havde en rigtig god tur til Grado som ligger ca 50 km øst for Bibione: her fandt vi små gader som i Venedig, og et hyggeligt lokalliv.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Villaggio Tivoli

Bibione, Veneto

Residence Lia

Bibione, Veneto

Valbella

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Valbella

Bibione, Veneto

Populært i Veneto

search map