Feriebolig i Bibione i Veneto

Villaggio Michelangelo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villaggio Michelangelo ligger i en af Bibione´s ældste dele, hvilket betyder grønne områder og et roligt kvarter. Lejlighederne ligger i fire forskellige bygninger med hvert sit pool område, så der er både godt med albuerum og luft.

Vælg mellem pool og strand

Lejlighederne ligger i farveglade rækkehuse i traditionel stil og er fordelt på to etager med balkon eller have eller både og. Det dejlige poolområde ligger i haven, og der er pool til både store og små. I modsætning til de fleste andre steder ved kysten, har Villaggio Michelangelo valgt, at der ikke er liggestole og parasoller ved poolen, så hele familien har masser af plads at boltre sig på, og man undgår det sædvanlige problem med at nogen optager liggestolene med håndklæder.

Du kan gå til Bibione´s hyggelige strandpromenade og den dejlige lange strand på kun få minutter, for begge dele ligger kun ca. 1 km fra stedet. Her kan både du og hele familien slappe af og hygge jer sammen under den sydlandske sol. Hvis du vælger at tilkøbe strandservice på stedet, har du også mulighed for at benytte en gratis shuttle bus mellem din lejlighed og stranden.

Læs mere om Villaggio Michelangelo

Et dejligt sted for hele familien

Dette er et familiested på mange måder. Du bor i grønne og afslappende omgivelser (pinjetræer rundt omkring), børnene har god plads at røre sig på, og du har samtidig de faciliteter som behøves til en hyggelig ferie. Blot et par minutter fra stedet er der en madbutik, hvor du kan købe ind til familiens måltider, der er salumeria, bazar og skulle børnene få lyst til pizza, kan du fortsætte et par minutter længere, og så kommer du til en restaurant/pizzeria.

Hvis du har brug for et større udvalg, kan du tage til Viale Aurora (ca. 800 m), som bliver til gågade om aftenen. Her findes de fleste butikker, isbarer og steder med udendørs servering.
Bliver du lokket af tivoliparken, ligger den blot 10 minutter væk, og det samme gælder markedspladsen, hvor der én gang om ugen afholdes et stort og hyggeligt marked, med alt hvad du kan forestille dig - og lidt til.

Lejlighederne

Villaggio Michelangelo er et godt sted, og på trods af det faktum, at lejlighederne er både enkelt men dog funktionelt indrettet, vælger mange gæster at komme tilbage igen og igen. De fleste lejligheder er i én etage, men der er også enkelte lejligheder i to etager og de har enten balkon eller terrasse. Indretningen er enkel og spartansk, men du har TV og værdiboks. Mod tillæg kan du bestille aircondition, men det er dog svært at nedkøle alle værelser, specielt hvis de er fordelt på to etager. I de større lejligheder kan fordelingen af sovepladser variere, og en eller to personer sover på en sovesofa i opholdsstuen.

Lejlighederne på Villaggio Michelangelo

Lejlighed m. 1 soveværelse og balkon

Opholdsrum med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Lejlighed m. 2 soveværelser og balkon

Opholdsrum med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, 2 soveværelser med 2 sengepladser i hver ( køjeseng i det ene værelse), badeværelse med brus og toilet. Balkon eller terrassse.

Lejlighed m. 3 soverværelser og balkon eller terrasse

I to plan. Opholdsrum med køkkenhjørne, soveværelse til 1 person, 1 toilet, et soveværelse til 3 personer (dobbelt- og enkeltseng) og soveværelse med to enkeltsenge. 1 badeværelse med bruser og toilet. Balkon/terrasse.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villaggio Tivoli

Bibione, Veneto

Residence Lia

Bibione, Veneto

Valbella

Bibione, Veneto

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Veneto

search map