Feriebolig i Bibione i Veneto

Villaggio Michelangelo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villaggio Michelangelo ligger i en af Bibione´s ældste dele, hvilket betyder grønne områder og et roligt kvarter. Lejlighederne ligger i fire forskellige bygninger med hvert sit pool område, så der er både godt med albuerum og luft.

Nyd solen og hinanden

Lejlighederne ligger i farveglade rækkehuse i traditionel stil og er fordelt i to-plan med balkon eller have eller både og, alt afhængig af boligens størrelse. Det dejlige poolområde ligger i haven, og der er pool til både store og små. I modsætning til de fleste andre steder ved kysten, har Villaggio Michelangelo valgt, at der ikke er liggestole og parasoller ved poolen, så hele familien har masser af plads at boltre sig på, og man undgår det sædvanlige problem med at nogle optager liggestolene med håndklæder.

Du kan gå til Bibione´s hyggelige strandpromenade og den dejlige lange strand på kun få minutter, for begge dele ligger kun ca. 1 km fra stedet. Her kan både du og hele familien slappe af og hygge jer sammen under den sydlandske sol. Hvis du vælger at tilkøbe strandservice på stedet, har du også mulighed for at benytte en gratis shuttle bus mellem din lejlighed og stranden.

Læs mere om Villaggio Michelangelo

Et dejligt sted for hele familien

Villaggio Michelangelo er et dejligt sted for hele familien på mere end én måde. I bor i enkle men komfortable lejligheder og børnene har maser af plads at boltre sig på. Samtidig har I alle de faciliteter I har brug for til en god ferie i selve nærområdet. Blot et par minutter væk ligger en købmand med alt i dagligvarer, der er et charcuterie og en bazar, og skulle børnene få lyst til en lækker italiensk pizza, er der ikke langt til nærmeste pizzeria. Vil I have flere forskellige muligheder at vælge imellem ligger Viale Aurora 800m længere nede ad gaden. Her er flere butikker, isbarer og cafféér og om aftenen bliver den omdannet til gågade.
Hvis I får lyst til lidt adspredelse, ligger der en forlystelsespark blot 10 min fra stedet, og det samme gælder markedspladsen, hvor der afholdes et stort marked med et godt udbud af alskens herligheder én gang om ugen.

Villaggio MIchelangelo er hyggeligt og funktionel, så selv om lejlighederne er meget enkelt indrettet, er der alligevel mange stangæster som kommer tilbage år efter år.

Hvis du lejer aircondition skal du huske på, at det ikke kan køle ned alle værelser, især hvis de er fordelt på to niveauer.

Lejlighederne på Villaggio Michelangelo

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med balkon)

Opholdsrum med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Treværelseslejlighed med 5/6 sovepladser (med balkon eller terrasse)

I to plan. Opholdsrum med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, 2 soveværelser med 2 sengepladser i hver ( køjeseng i det ene værelse), badeværelse med brus og toilet. Balkon og terrasse.

Fireværelseslejlighed med 5/6 sengepladser (med balkon eller terrasse)

I to plan. Opholdsrum med køkkenhjørne, 3 soveværelser med 2 sengepladser i hver, 2 badeværelser med brus og toilet. Balkon og terrasse.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villaggio Tivoli

Bibione, Veneto

Residence Lia

Bibione, Veneto

Valbella

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

Appartamenti Leopardi

Bibione, Veneto

Residence Evanike

Bibione, Veneto

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Populært i Veneto

Tenuta Le Cave

Tregnago

Residence Liana

Torri del Benaco

Residence Adriana

Lido di Jesolo

search map