Feriebolig i Bibione i Veneto

Villaggio Michelangelo

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villaggio Michelangelo ligger i en af Bibione´s ældste dele, hvilket betyder grønne områder og et roligt kvarter. Og fordi husene ligger i fire forskellige grupper med hvert sit pool område, er der her godt med albuerum og luft.

Nyd solen

Lejlighederne ligger i farveglade rækkehuse i traditionel stil og er fordelt i to-plan med balkon eller have eller både og, alt efter boligens størrelse. Det gode pool område ligger i haven med pool til både store og små. Og her er der ingen liggestole og parasoller til at optage pladsen, så hele familien har masser af plads at boltre sig på.

Bibione´s hyggelige strandpromenade og dejlige lange strand ligger kun 1 km væk. Her slapper i af i sandet med fødderne i vandkanten under den sydlandske sol. Tilkøber du strandservice på stedet får du desuden gratis shuttle bus mellem din lejlighed og stranden.

Læs mere om Villaggio Michelangelo

Et familiested

Dette er et familiested på mere end en måde. I bor hyggeligt og afslappet, børnene har maser af plads at boltre sig på og samtidig har I alle de faciliteter I har brug for til en god ferie tæt på. Blot et par minutter væk ligger en købmand med alt i dagligvarer, et charcuterie, en bazar, og skulle børnene få lyst til pizza er der kun et par minutter længere til restaurant/pizzeriaet.

Vil I have flere at vælge imellem ligger Viale Aurora 800m længere nede ad gaden, som om aftenen bliver til gågade. Her er flere butikker, isbarer og cafféér.
Forlystelsesparken ligger bare 10 min væk ligesom markedspladsen, hvor der en gang om ugen er stort marked med udbud af alskens herligheder.

Villaggio MIchelangelo er hyggeligt, velholdt og funktionelt, så til trods for at lejlighederne er meget enkelt indrettede vælger mange gæster at komme tilbage her til.

Lejlighederne på Villaggio Michelangelo

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med balkon)

Opholdsrum med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Treværelseslejlighed med 5/6 sovepladser (med balkon eller terrasse)

I to plan. Opholdsrum med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, 2 soveværelser med 2 sengepladser i hver ( køjeseng i det ene værelse), badeværelse med brus og toilet. Balkon og terrasse.

Fireværelseslejlighed med 5/6 sengepladser (med balkon eller terrasse)

I to plan. Opholdsrum med køkkenhjørne, 3 soveværelser med 2 sengepladser i hver, 2 badeværelser med brus og toilet. Balkon og terrasse.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villaggio Sole B

Bibione, Veneto

Residence Le Gemme

Lido di Jesolo, Veneto

Residence Ipanema

Lido di Jesolo, Veneto

Anbefalinger til dig

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Residence Girasoli

Bibione, Veneto

Albatros

Caorle, Veneto

Populært i Veneto

search map