Feriebolig i Bibione i Veneto

Villaggio Lido del Sole

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vi kan roligt fastslå at de fleste af dem som vælger et ophold på Villaggio Lido del Sole er tilfredse med det valg. Specielt børnene som her kan hoppe, springe og boltre sig uden at forstyrre nogen. Og som forældre behøver man heller ikke bekymre sig, da området er bilfrit. Kombineret med den korte gåafstand til stranden og udbuddet i Lido del Sole har man her det hele.

Roligt feriested med pool

Villaggio Lido del Sole har et stort poolområde med liggestole og parasoller. Her kan du slikke sol hele dagen. Pool til de mindste er her også. Og ellers kan de finde kammerater på legepladsen.

Kombiner poolen med stranden

Har du mere lyst til strandliv og havvand er der kun 600 m derned, ligesom strandpromenaden som du kan følge ind til Bibione´s centrum, Spiaggia. Her er der stort udvalg af butikker, barer og restauranter. Det tager ca. 30min at gå turen, eller I kan leje cykler - hvis ikke I har jeres egen med - og cykle langs strandpromenaden. Lokalbussen kører også der til.

Priserna for strandservice er endnu ikke fastsat. Prisen vi har angivet er en ca pris.

Alt i gåafstand

Men du behøver ikke at tage så langt for at gøre dine indkøb, for selv om du bor i det rolige område Lido del Sole er her alt hvad du behøver; dagligvarebutik, caféer og restaurant. Ved Villaggio del Sole er der en bar som specielt de mindste er glade for. Her køber man is og snacks. Det er også her du lejer køller til minigolfbanen som ligger lige ved siden af. På området er der fælles grillpladser og mulighed for at få vasket sit tøj. Der er parkeringsplads til hver lejlighed og garage kan bestilles på forespørgsel.

Læs mere om Villaggio Lido del Sole

Lejlighedernes indretning

Villaggio del Sole består af flere bygninger i et- og toetageshuse og du kan vælge mellem forskelige størrelser lejligheder alt efter hvor mange I rejser sammen. Lejlighederne er rummelige og har enten balkon eller terrasse. Indretningen er enkel og har alle samme faciliteter; aircondition, Sat-TV, safetybox og fluenet for vinduerne. Husk at du selv skal have håndklæder med.
De tretageshuse kaldes for "Residence" og de toetages for "Villette", så er det nemmere at skelne imellem dem.

Læs om lejlighederne på Villaggio Lido del Sole

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map