Feriebolig i Bibione i Veneto

Villaggio Lido del Sole

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vi kan roligt fastslå at de fleste af dem som vælger et ophold på Villaggio Lido del Sole er tilfredse med det valg. Specielt børnene som her kan hoppe, springe og boltre sig uden at forstyrre nogen. Og som forældre behøver man heller ikke bekymre sig, da området er bilfrit. Kombineret med den korte gåafstand til stranden og udbuddet i Lido del Sole har man her det hele.

Roligt feriested med pool

Villaggio Lido del Sole har et stort poolområde med liggestole og parasoller. Her kan du slikke sol hele dagen. Pool til de mindste er her også. Og ellers kan de finde kammerater på legepladsen.

Kombiner poolen med stranden

Har du mere lyst til strandliv og havvand er der kun 600 m derned, ligesom strandpromenaden som du kan følge ind til Bibione´s centrum, Spiaggia. Her er der stort udvalg af butikker, barer og restauranter. Det tager ca. 30min at gå turen, eller I kan leje cykler - hvis ikke I har jeres egen med - og cykle langs strandpromenaden. Lokalbussen kører også der til.

Priserna for strandservice er endnu ikke fastsat. Prisen vi har angivet er en ca pris.

Alt i gåafstand

Men du behøver ikke at tage så langt for at gøre dine indkøb, for selv om du bor i det rolige område Lido del Sole er her alt hvad du behøver; dagligvarebutik, caféer og restaurant. Ved Villaggio del Sole er der en bar som specielt de mindste er glade for. Her køber man is og snacks. Det er også her du lejer køller til minigolfbanen som ligger lige ved siden af. På området er der fælles grillpladser og mulighed for at få vasket sit tøj. Der er parkeringsplads til hver lejlighed og garage kan bestilles på forespørgsel.

Læs mere om Villaggio Lido del Sole

Lejlighedernes indretning

Villaggio del Sole består af flere bygninger i et- og toetageshuse og du kan vælge mellem forskelige størrelser lejligheder alt efter hvor mange I rejser sammen. Lejlighederne er rummelige og har enten balkon eller terrasse. Indretningen er enkel og har alle samme faciliteter; aircondition, Sat-TV, safetybox og fluenet for vinduerne. Husk at du selv skal have håndklæder med.
De tretageshuse kaldes for "Residence" og de toetages for "Villette", så er det nemmere at skelne imellem dem.

Læs om lejlighederne på Villaggio Lido del Sole

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villaggio Lido del Sole

Læs personlige anmeldelser af Villaggio Lido del Sole som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villaggio Lido del Sole. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 35 anmeldelser fra Villaggio Lido del Sole

Et skønt feriested

Vi har haft en skøn uge i Villaggio Lido del Sol, i en dejlig lejlighed. Køkkenudstyret i lejligheden var dog ikke overvældende, ligesom der ikke var nogen ovn.
Ellers er stedet super fint med en dejlig pool og fin afstand til den lækre strand.
Der reklameres med fri Wifi, hvilket var nærmest ikke eksisterende. Fik oplyst at det var kun ved/foran kontoret og ved poolen at det virkede. Det lykkedes vist en enkelt gang at få forbindelse og kun i kort tid. Så hvis man har behov for at være på nettet, må man på cafe eller lignende.

Læs mere

Vender gerne tilbage

vi har tidligere opholdt os på villagio lido del sole, og vi vender gerne tilbage. Tidligere har der været noget lang ventetid ved indtjekning(ca 1 time), men i år, var der ingen ventetid overhovedet.. skønt. I år fik vi tildelt en lejlighed med ekstra stor terrasse, så det var et kæmpe plus. noget vi sætter pris på er at bilen kan holde trygt og godt i parkeringskælderen. poolen er bemandet med livredder i poolens åbningstid. så kan man se igennem fingre med at en skabslåge hænger i køkkenet,rengøringen måske ikke er i top, er dette et godt og billigt udgangspunkt i Bibione.skal det hele være perfekt, bør man nok gå en prisklasse eller to op. Men som sagt, i det store hele er det et godt sted.

Læs mere

Perfekt ferie

Dejligt sted, der ligger tæt på det hele.

Læs mere

Fin lejlighed til 4 voksne med en lidt for lille altan.

Vi havde en 7 personers lejlighed. Vi var “kun” 4 voksne, hvilket passede fint til denne lejlighed, da der var 1 værelse med 2 sovepladser, 1 værelse med 3 sovepladser og så 2 sovepladser i stuen. Der var 2 altaner. Den ene havde plads til et tørrestativ og den anden plads til et bord, hvor vi 4 voksne kunne sidde - der skulle lidt god vilje til, hvis man skulle finde plads til 3 mere. Rengøringen er set bedre. Villaggio Lido del Sole ligger lidt længere væk fra centrum af Bibione end, at vi er vant til, men det var faktisk helt fint. Ok afstand til strand, indkøb, god restaurant (Metro Bar), skøn is (Ke Gelato) og en dejlig gåtur på et par km langs Strandpromenaden for at nå centrum. Så alt i alt en god placering, samt en dejlig varm ferie ??

Læs mere

Meget Børnevenligt sted

Vi tilbragte en uge af vores ferie på Villaggio Lido del Solo. Vi har tidligere været her, og ungerne ville så gerne tilbage, så vi valgte at komme igen i år. Vores børn elsker poolen og stedet i det hele taget. Myggene kan være generende. Personales på Lampo er meget servicemindede. Jeg synes det var irriterende at åbningstiderne for poolen ikke blev overholdt - allerede kl. 730 om morgenen var de fleste pool-stole optaget af håndklæder, på trods af, at poolen først burde åbne kl 9.

Læs mere

Børnevenligt og prisvenligt

Villaggio Lido del Sole er en børnevenlig ejendom. Dejligt med åbne grønne områder der holdes pænt samt en indbydende pool med solstole nok til alle. Om aftenen er der børneunderholdning, hvilket kan være sjovt hvis man vil deltage eller forstyrrende hvis børnene skal sove og man bor nær scenen. Lejlighederne er ganske enkelt indrettet med et sparsomt udrustet køkken, men tilgengæld er det heller ikke så dyrt som andet i området. Vi har boet i to forskellige lejlighedstyper der findes på ejendommen og jeg syntes at Villette er det bedste valg. Der har man to etager inde i lejligheden og ingen naboer overfor, samt ingen elevator, vhilket var tilfældet i den anden type lejlighed. Der er knapt en kilometer at gå ned til stranden og på vejen finder man både supermarkeder, bageri og restauranter. Til det centrale Bibione er der lidt længere og vi tog bilen om aftenen når vi ville til byen og spise is og se på folkemængden.

Læs mere
 
search map