Feriebolig i Bibione i Veneto

Valbella

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Valbella Village er et af Bibione´s måske bedst kendte feriesteder. Ikke mindst på grund af de mange pools og aktiviteter som tilbydes her. En storfavorit til børn i alle aldre som her kan tilbringe mange timer med at sjaske og plaske i poolen eller spille bold med nyfundne kammerater.

Pools for alle pengene

Valbella ligger i udkanten af Bibione og husene er rent estetisk ikke noget særligt, men lejlighederne er yderst rimelige prismæssigt og passer til dig som fokuserer på sol, hav og aktiviteter til din ferie. Barer, isbarer, restauranter og dagligvarebutikker findes i området og der er mulighed for at spille både tennis og volleyball. I sommerhalvåret organiseres der underholdning rundt om pool områderne. Specielt børnene sætter stor pris på Valbella med det store udbud af aktiviteter og mulighed for at træffe nye legekammerater.

Forlystelsesparken ligger 800m væk, det samme gør markedspladsen, som en gang om ugen slår boderne op med askens herligheder.

Læs mere om Valbella

Parasol på stranden er inkluderet

Der er 1,2km til Bibione´s bymidte hvor du finder flere små butikker, cafféer, isbarer mm. Der er 1,5 km til den lange, brede og dejlige sandstrand. Du kan vælge at gå der til - ca. 20min alt efter benlængde - eller gøre brug af den gratis shuttle service og så er strandservicen inkluderet.

Lejlighederne

Lejlighederne ligger fordelt i flere bygninger med op til 6 etager i hver. Indretningen er af den enkle slags. Her er TV. Aircondition kan tilkøbes på forespørgsel til 35 euro per uge.
Strandservice inkluderet er 1 parasol og 2 liggestole.

Lejlighederne på Valbella

Etværelseslejlighed med 4 sovepladser (med Balkon - type C)

Lejlighederne er ca. 30 m² og består af opholdsrum med køkkenhjørne samt natområde med to enkeltsenge og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år), badeværelse med toilet samt balkon.

Toværelseslejlighed med 5 sovepladser (med balkon - type B)

Lejlighederne er ca. 40 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne samt natområde med sovesofa til to personer (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng samt udtrækseng, badeværelse med toilet. Balkon

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (med balkon - type A)

Lejlighederne er ca. 50 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne samt natområde med sovesofa til to personer (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng, lille soveværelse med køjeseng, badeværelse med toilet samt balkon.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Valbella Plus

Bibione, Veneto

Residence Lia

Bibione, Veneto

Residence Santa Fé

Lido di Jesolo, Veneto

Anbefalinger til dig

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Residence Lia

Bibione, Veneto

Albatros

Caorle, Veneto

Populært i Veneto

Residence Adriana

Lido di Jesolo

Residence Liana

Torri del Benaco

search map