Anmeldelser af Valbella Plus

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Valbella Plus

Læs personlige anmeldelser af Valbella Plus som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Valbella Plus. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Valbella Plus

Lejligheden rigtig fin med dejlig beliggenhed.. Meget dårlig service fra bureauet side.
Kun en til at betjente kunderne- Time lang ventetid, rodet system i papirerne, dårlig vejlning til at finde lejligheden og parkeringen (den fandt vi aldrig) efter lang ventetid blev det vores tur og lejligheden var ikke klar selvom klokken for længst var passeret 16. Vi måtte kører igen og komme tilbage halvanden time senere efter nøglen. Da vi så endelig kom til lejligheden havde pakket ud- bankede det på døren. Rengøring ville ind- de havde ikke nået det før vi kom.
Dvs 2 modsætninger : hentede nøgle til valbella plus med meget dårlig service og hentede nøgle ved valbella hvor alt var så professionelt ...

Valbella Plus
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Valbella Plus
Toværelseslejlighed med 5 sovepladser (stueetage med aircondition)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Valbella

Bibione, Veneto

Residence Lia

Bibione, Veneto

Residence Santa Fé

Lido di Jesolo, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Florida

Porto Santa Margherita, Veneto

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Populært i Veneto

search map