Feriebolig i Bibione i Veneto

Valbella Plus

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Valbella Village er et velkendt feriested for mange af dem, der vælger at holde ferie i Bibione. Du er ca. 700 meter fra centrum, mens det lokale sommertivoli, bar, supermarked og pizzeria-restaurant ligger i kort gåafstand derfra.

Pools for alle pengene

Valbella Village er et kæmpestort lejlighedkompleks med ikke færre end 12 pools (af hvilke 7 er til voksne med længder op til 25 meter, og 5 er børnebassiner), volley-ballbane og flere tennisbaner, som kan benyttes mod betaling.

Lejligheder i stueplan

Med Valbella Plus betegner vi nyindrettede lejligheder, der alle ligger i stueetagen overfor det største af poolområderne. Disse lejligheder er alle udstyrede med aircondition, mikroovn, fjernsyn og direkte udgang til udeområde med bord og stole. Udeområderne er indhegnet af en større hæk, der skærmer mod vejen og poolområdet. Alle lejligheder har desuden parkeringsplads.

Lejlighederne på Valbella Plus

Toværelseslejlighed med 5 sovepladser (stueetage med aircondition)

Lejlighederne ligger i stueetage og er ca. 40 m². De består af opholdsstue med køkkenhjørne og dagsområde med spiseafdeling samt natområde med sovesofa til to personer (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng samt udtrækseng, badeværelse med toilet samt udgang til udeområde (uden hegn) med bord og stole.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Valbella

Bibione, Veneto

Residence Lia

Bibione, Veneto

Residence Le Gemme

Lido di Jesolo, Veneto

Anbefalinger til dig

Valbella

Bibione, Veneto

Appartamenti Katja

Bibione, Veneto

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Populært i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

search map