Feriebolig i Bibione i Veneto

Residence Sporting

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du går bare næsten lige ud hele vejen for at komme til den dejlige sandstrand og strandpromenaden på 10min. Det tager ca. 20min at gå til den livlige Viale Aurora, hvor I finder et stort udbud af butikker, cafféer, restauranter mm. Du kan også vælge at gå langs den hyggelige strandpromenade hertil, Strandpromenaden ligger parallelt med Bibione.

Beliggende i grønne omgivelser med pool

Residence Sporting er af ældre dato men man forsøger at vedligeholde det til en så god standard det er muligt, og du bor roligt og bekvemt her. Desuden har du adgang til pool med lille børneafdeling. For de mindste er der også en lille legplads at boltre sig på. Her er tennisbane (mod betaling) hvis du finder den indre sportsånd frem. Vil du have en god pris på strandservice skal dette forudbestilles i god tid.

Læs mere om Residence Sporting

Lejligheder med egen terrasse

De i alt 90 lejligheder er alle enkelt indrettede, men de har alle balkon med bord og stole. Nogle er renoverede for nyligt og mere personlige i deres udtryk og indretning. Ale har de aircondition og Sat-TV. Der er desuden én parkeringsplads til hver lejlighed. Husk at du selv skal have håndklæder med.

Lejlighederne på Residence Sporting

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (med aircondition)

Lejlighederne er ca. 35 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa til 2 personer, soveværelse med dobbeltseng, samt badeværelse med toilet og bruser. Der er balkon i lejligheden.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (med aircondition)

Lejlighederne er ca. 45 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa til 2 personer, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng samt badeværelse med toilet og bruser. Der er balkon i lejligheden.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villaggio Michelangelo

Bibione, Veneto

Villaggio Tivoli

Bibione, Veneto

Appartamenti Castello

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

Appartamenti Leopardi

Bibione, Veneto

Residence Evanike

Bibione, Veneto

Valbella

Bibione, Veneto

Populært i Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita

search map