Feriebolig i Bibione i Veneto

Residence Lia

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Central beliggenhed

Residence Villagio Lia er et feriested, hvorfra du nemt kan gå til både centrum og strand. Turen til Viale Aurora, hvor du finder flere caféer, isbarer og butikker tager nemlig kun 10 minutter til fods. Fortsætter du få minutter mere, kommer du frem til den fine strandpromenade og det herlige hav.

I Bibione er der mange muligheder for at gøre madindkøb, og de nærmeste madbutikker finder du ca. 600 meter fra dit hotel. Når det gælder fornøjelser for hele familien kan du f.eks. tage til Lunapark ca. 900 meter væk, hvor der er et lille tivoli. Der holder man et stort marked en gang om ugen.

Dejlig pool og privat udeområde

Foretrækker du at blive "hjemme" en dag, i stedet for at pakke tasker og begive dig til stranden, så finder du på Residence Villagio Lia et skønt poolområde, som ligger midt på grunden. Her er en pool til de voksne og en til børnene, hvor de kan lege uden at forstyrre de øvrige gæster. Vær opmærksom på, at der ikke er liggestole og parasoller rundt om poolen.

Læs mere om Residence Lia

Lejligheder med privat udendørs område

Lejlighederne er udstyret med aircondition, tv, pengeboks, tekøkken, balkon eller terrasse samt badeværelse med toilet og bruser. Der er parkering på stedet, og på forespørgsel kan du benytte gratis shuttleservice til og fra stranden.

Lejlighederne på Residence Lia

Toværelseslejlighed med 3/5 sovepladser

Stue med tekøkken og sovesofa til 2 personer, soveværelse med dobbeltseng og en enkeltseng samt bad/bruser og WC. Balkon eller terrasse.

Fireværelseslejlighed med 6/7 sovepladser

I 2 etager; stue med tekøkken og sovesofa til en person, soveværelse med 1 soveplads, bad/bruser og WC, trappe op til et soveværelse med 2 sovepladser, soveværelse med 3 sovepladser, bad/bruser og WC. Balkon og møbleret have.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Valbella

Bibione, Veneto

Valbella Plus

Bibione, Veneto

Residence Santa Fé

Lido di Jesolo, Veneto

Anbefalinger til dig

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Albatros

Caorle, Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita, Veneto

Populært i Veneto

search map