Feriebolig i Bibione i Veneto

Residence Evanike

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Da du bor næsten midt mellem Bibiones to områder, det livlige Spiaggia og det mere rolige Lido del Sole, har du gode valgmuligheder her på Evanike. Det tager ca. 15-20 min, alt afhængig af dit tempo, at gå til enten det ene eller andet centrum. Også til den skønne sandstrand og strandpromenade, som løber langs Bibione, tager det ca. 15 min. Her har du 1 parasol og 2 strandstole med mulighed at leje fler på plads.

Afslapning ved poolen for både store og små

Det, som du først vil bemærke, er det fine poolområde og det velholdte område omkring Residence Evanike. Her kan du slappe af og nyde solen på den herlige solterrasse og tage et afkølende dyp i ny og næ. Børnene har sin egen lille pool, hvor de helt sikkert kan more sig med nye venner. Noget som især værdsættes, er, at der tre gange om ugen er lidt underholdning for de yngste gæster (ikke skandinavisk-sproget).

Læs mere om Residence Evanike

Nyd dine måltider på den private terrasse

Feriecentret består af 74 moderne indrettede lejligheder med vaskemaskine, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, køleskab, aircondition, satellit-TV og værdiboks. De mindre lejligheder (2- og 3-værelseslejligheder) ligger i stueetagen og har egen indhegnet have - af forskellige størrelser, mens den større typologi (3½-værelseslejlighed) ligger på 1. og 2. sal med store, overdækkede terrasser.
Parkering i garage.

Alt du skal vide inden ankomst

På voucheren har du adresse og telefonnummer til indtjekning, som er mellem kl. 17.00 og 20.00. Hvis du ankommer tidligere, kan du kontakte indtjeknings-kontoret, men det kan ikke garanteres, at det kan lade sig gøre at ankomme tidligere. Nøgleudleveringen er normalt planlagt fra kl. 17.00, og familier med børn får som regel første prioritet.

Et andet spørgsmål, der ofte stilles, er størrelsen af ??grillen: Grillens størrelse kan variere fra 63/73 cm x 50 cm (på fødder)

Strandservice Strandbetjeningen (fra 4. række og med 1 parasol og 2 solsenge pr. lejlighed) er inkluderet i prisen, hvis du har brug for ekstra, kan du bestille dette på forhånd via følgende hjemmeside online - www.bibionespiaggia.com. Ellers kan du gøre det når du ankommer. Prisen varierer afhængigt af din valgte dato. Hvis du foretrækker en bestemt række, bedes du oplyse dette på stedet og betale det tilsvarende supplement direkte.

Poolområde Omkring poolen er der liggestole, men hvis hotellet er fuldt booket, vil solsenge ikke være tilgængelig for alle gæster på grund af manglende stole. Poolens åbningstider er: 08:00-13:00 og 15:30-20:00.

Parkering Der er 1 gratis parkering til rådighed for hver lejlighed. Hvis du har brug for ekstra parkeringsplads, skal du gøre opmærksom på dette på din bookingforespørgsel. Disse omkostninger samt eventuelle ekstraomkostninger, der ikke opkræves ved betaling af hotellet, betales direkte på stedet.

Læs om lejlighederne på Residence Evanike

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map