Feriebolig i Bibione i Veneto

Residence Evanike

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Da du bor næsten midt mellem Bibiones to områder, det livlige Spiaggia og det mere rolige Lido del Sole, har du gode valgmuligheder her på Evanike. Det tager ca. 15-20 min, alt afhængig af dit tempo, at gå til enten det ene eller andet centrum. Også til den skønne sandstrand og strandpromenade, som løber langs Bibione, tager det ca. 15 min. Her har du 1 parasol og 2 strandstole med mulighed at leje fler på plads.

Afslapning ved poolen for både store og små

Det, som du først vil bemærke, er det fine poolområde og det velholdte område omkring Residence Evanike. Her kan du slappe af og nyde solen på den herlige solterrasse og tage et afkølende dyp i ny og næ. Børnene har sin egen lille pool, hvor de helt sikkert kan more sig med nye venner. Noget som især værdsættes, er, at der tre gange om ugen er lidt underholdning for de yngste gæster (ikke skandinavisk-sproget).

Læs mere om Residence Evanike

Nyd dine måltider på den private terrasse

Feriecentret består af 74 moderne indrettede lejligheder med vaskemaskine, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, køleskab, aircondition, satellit-TV og værdiboks. De mindre lejligheder (2- og 3-værelseslejligheder) ligger i stueetagen og har egen indhegnet have - af forskellige størrelser, mens den større typologi (3½-værelseslejlighed) ligger på 1. og 2. sal med store, overdækkede terrasser.
Parkering i garage.

Alt du skal vide inden ankomst

På voucheren har du adresse og telefonnummer til indtjekning, som er mellem kl. 17.00 og 20.00. Hvis du ankommer tidligere, kan du kontakte indtjeknings-kontoret, men det kan ikke garanteres, at det kan lade sig gøre at ankomme tidligere. Nøgleudleveringen er normalt planlagt fra kl. 17.00, og familier med børn får som regel første prioritet.

Et andet spørgsmål, der ofte stilles, er størrelsen af ??grillen: Grillens størrelse kan variere fra 63/73 cm x 50 cm (på fødder)

Strandservice Strandbetjeningen (fra 4. række og med 1 parasol og 2 solsenge pr. lejlighed) er inkluderet i prisen, hvis du har brug for ekstra, kan du bestille dette på forhånd via følgende hjemmeside online - www.bibionespiaggia.com. Ellers kan du gøre det når du ankommer. Prisen varierer afhængigt af din valgte dato. Hvis du foretrækker en bestemt række, bedes du oplyse dette på stedet og betale det tilsvarende supplement direkte.

Poolområde Omkring poolen er der liggestole, men hvis hotellet er fuldt booket, vil solsenge ikke være tilgængelig for alle gæster på grund af manglende stole. Poolens åbningstider er: 08:00-13:00 og 15:30-20:00.

Parkering Der er 1 gratis parkering til rådighed for hver lejlighed. Hvis du har brug for ekstra parkeringsplads, skal du gøre opmærksom på dette på din bookingforespørgsel. Disse omkostninger samt eventuelle ekstraomkostninger, der ikke opkræves ved betaling af hotellet, betales direkte på stedet.

Læs om lejlighederne på Residence Evanike

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Residence Evanike

Læs personlige anmeldelser af Residence Evanike som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Evanike. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 53 anmeldelser fra Residence Evanike

Dejligt feriested

Vi boede i en rigtig fin lejlighed, hvor der var et fint lille køkken samt stue og et fint værelse med 3 senge og et forholdsvis stort badeværelse.
Dejligt at der er en vaskemaskine når man er der i længere tid, samt at der er opvaskemaskine.
Poolen var fin, dog var der nogle regler der gjorde, at den ene pool ikke blev brugt, da der kun måtte være voksne i den, hvilket var fjollet da der kun var børnefamilier.

Det eneste minus var at madrasserne var godt brugte, og man kunne mærke fjederne igennem dem.

Læs mere

Residence Evanike er et rigtig godt sted men med en meget emsig "bademester"

Residence Evanike er et rigtig dejligt sted, med god beliggenhed, god privat parkeringsgaragerum, dejlig for- og baghave og bekvemt dobbelt klimaanlæg.
Velholdt sted, med aktiviteter flere dage for børnene.
Alt i alt en god oplevelse.

Det eneste der skæmmede for oplevelsen var, at viceværten samtidig agerede emsig "bademester", og på en meget upassende og udiplomatisk måde håndhævede regler, der ikke gav mening. F.eks. havde man siden sidste år ændret adgangen til det ene bassin til, at det kun var for voksne over 12år. Det betød at bassinet det meste af tiden slet ikke blev anvendt. Da en østrigsk familie, med deres børn, formastede sig til at bruge bassinet, så blev de skældt ud og meget kategorisk vist op af bassinet - hvorefter det igen stod tomt hen. Det gav ingen mening, og slet ikke viceværtens opførelse og manglende konduite.
Det kunne dog have været godt med en lille legeplads på stedet - der var plads til det, og der var ellers kun legepladser på stranden.

Læs mere

Skrive tilbage på mail.

Jeg skrev til jer imens vi var her, da vi oplevede at der var personer der kom og sagde at der var deres solvogne. Der var komme noget nyt siden vi var der sidste år, med at vi kunne få 1 solvogn, liggestol og parasol ved stranden, så om folk regnede med det samme ved poolen.
Så vi ville gerne vide, om der er begrænsninger på solvognene, når vi nu kommer 4 voksne?
Vi kan rigtig god lide at være der, men der skal være styr på de små ting, for eller finder vi andre steder at holde vores ferie. og så vil jeg også lige nævne, at dem der har hunde med går lige uden for hegnet og lader deres hunde gå løse rundt og skide, det er ikke lækkert, hvis man kommer i vores små sko og træde i det (lige en remender) og så kortene til at komme ind i, hvorfor får man ikke kort til 4 voksne eller sætter tastatur til koderne op på de andre låger, for er man ikke sammen, skal det ene par udenom, for at bruge koden til lågen. Jeg håber ikke, at I tager det som brok, for vi er rigtig galde for at være netop her. Med venlig hilsen Susanne Søvsø Mogensen

Læs mere

Tredje gang vi bor på Residence Evanike

Det er tredje gang vi bor her, og vi er tilfredse. Der var et problem med TV'et, men det fik vi hjælp med. Den største mangel ved vores ophold var udrustningen i lejligheden. Vi var fem personer, og vi havde kun fem glas. Mange kopper, men fem drikkeglas. Ingen vinglas eller lignende. I vores lejlighed var der plads til seks personer. Da vi havde besøg, måtte vi købe vores egne glas. Vi har været i Bibione fem gange og har rejst med In-Italia alle gange, så vi ved at der kan være sparsomt indrettet, men sjældent så lidt som her.

Læs mere

Skøn badeferie

Vi har boet på Evanike to gange nu og hver gang har lejligheden og området levet op til vores forventninger. Der er rent og pænt, skøn pool og kort til by og strand.

Læs mere

Super fint

Vi har nydt ferien.
Super fin lejlighed og skønt med parkeringskælder.
Vi kørte hjemad tidlig om morgenen og fik at vide, at vores depositum ville blive overført. Vi har dog stadig ikke modtaget nogle penge. Vi gjorde rent og ødelagde intet! Så det er ret øv.

Læs mere
 
search map