Feriebolig i Bibione i Veneto

Residence Evanike

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Da du bor næsten midt mellem Bibiones to områder, det livlige Spiaggia og det mere rolige Lido del Sole, har du gode valgmuligheder her på Evanike. Det tager ca. 15-20 min, alt afhængig af dit tempo, at gå til enten det ene eller andet centrum. Også til den skønne sandstrand og strandpromenade, som løber langs Bibione, tager det ca. 15 min. Her har du 1 parasol og 2 strandstole med mulighed at leje fler på plads.

Afslapning ved poolen for både store og små

Det, som du først vil bemærke, er det fine poolområde og det velholdte område omkring Residence Evanike. Her kan du slappe af og nyde solen på den herlige solterrasse og tage et afkølende dyp i ny og næ. Børnene har sin egen lille pool, hvor de helt sikkert kan more sig med nye venner. Noget som især værdsættes, er, at der tre gange om ugen er lidt underholdning for de yngste gæster (ikke skandinavisk-sproget).

Læs mere om Residence Evanike

Nyd dine måltider på den private terrasse

Feriecentret består af 74 moderne indrettede lejligheder med vaskemaskine, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, køleskab, aircondition, satellit-TV og værdiboks. De mindre lejligheder (2- og 3-værelseslejligheder) ligger i stueetagen og har egen indhegnet have - af forskellige størrelser, mens den større typologi (3½-værelseslejlighed) ligger på 1. og 2. sal med store, overdækkede terrasser.
Parkering i garage.

Læs om lejlighederne på Residence Evanike

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Villaggio Nautilus

Bibione, Veneto

Villaggio Margherita

Caorle, Veneto

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Veneto

search map